Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Advocaat: Bu sefer oyuncular konuşmalı!

Advocaat: Bu sefer oyuncular konuşmalı!

Fenerbahçe'nin Manchester United karşısındaki 4-1'lik mağlubiyetini değerlendiren Dick Advocaat faturayı oyuncularına kesti ve "Gerçekten neden böyle olduğunu merak ediyorum. hep ben konuşuyorum. Bu kez onlar kendi aralarında konuşmalı" dedi.

Advocaat: Bu sefer oyuncular konuşmalı!

Fenerbahçe, Old Trafford deplasmanından 4-1'lik mağlubiyetle ayrılırken, sahaya yansıtılan kötü oyun taraftarın yanında teknik direktör Dick Advocaat'ın da tepkisini çekti. Hollandalı teknik adam maç sonu faturayı oyuncularına kesti.

"Tek güzel şey Persie'nin golü..."

Basit goller yediklerini belirten Advocaat, "İlk yarım saatte oyun dengeliydi. Manchester United daha fazla topa sahip oldu ancak pozisyon üretemediler. Siz böyle bir takıma karşı oynarken bu şekilde goller yememelisiniz. 3. gol tamamen hediyeydi. Pogba güzel vurdu ama oraya gelinceye kadar resmen hediye ettik. Tek iyi şey Van Persie'nin golü atmasıydı. Yarın takımla oturup her şeyi konuşmamız gerekiyor. " dedi.

"Sürekli konuşan benim"

Mutlaka ne olduğunu oturup konuşmaları gerektiğini belirten Advocaat, "Belki yarın oyuncularımızın kendi aralarında konuşması benim konuşmamdan daha iyi olacaktır. Çünkü sürekli konuşan benim. Bazı oyunculara bakıyorum geçen sezon iyi işler yapmışlar ama bu sezon kötüler. Bunun nedenini öğrenmek istiyorum. Gruptan kimin çıkacağını söylemek şimdiden zor. Bugün lider geldik, şimdi üçüncüyüz. Diğer maç sonunda ikinci ya da yine lider olabiliriz. " açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

"Gerçekten merak ediyorum"

Futbolcularının bu maçta kalitelerinin gösterme şansları olduğunu ama bunu yapmadıklarını söyleyen Hollandalı teknik adam, " Manchester United deplasmanında yenilmek utanç verici bir durum değildir. Manchester United karşısında futbolcularımın kaybedecekleri bir şey yoktu. Kendi kalitelerini gösterme şansları vardı. Ama yapamadılar. Neden bu şekilde oynadıklarını gerçekten merak ediyorum. Yarın bunların hepsini konuşacağız. " şeklinde konuştu.