Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Advocaat'ın kredisi tükendi!

Advocaat'ın kredisi tükendi!

İlk yarıdaki Bursa maçından sonra görevi bırakmak istese de yönetimin kalmaya ikna ettiği hocanın geleceği artık pamuk ipliğine bağlı.

Advocaat'ın kredisi tükendi!

Başkan Yıldırım, 3. haftadaki mücadelenin ardından ‘İsterseniz ayrılabilirim’ teklifini sunan Hollandalı’ya o gün tam destek verse de bugün düşünceleri 180 derece değişti.

F.BAHÇE’DE teknik direktör Dick Advocaat artık yüksek sesle eleştirilmeye başlandı. Kasımpaşa maçının ardından “Yönetim benden daha iyi hoca bulursa hemen getirebilir. Benim için sıkıntı yok” sözleriyle dikkat çeken Hollandalı’nın benzer konuşmayı ligin 3. haftasındaki Bursaspor mağlubiyetinin ardından bizzat Aziz Yıldırım’la da yaptığı ortaya çıktı.

BAŞAKŞEHİR ve Kayserispor’a takılan takımın Kadıköy’de Bursa’ya da kaybetmesiyle o gün Yıldırım’a “Sizin bu kulübü ne kadar çok sevdiğinizi görüyorum. Şu ana kadar istediğimiz sonuçları alamıyoruz ve sizi çok fazla eleştiriyorlar. İstiyorsanız bu eleştirilerin önüne geçmek adına ayrılabilirim” deyip tüm sorumluluğu üzerine alan tecrübeli hocanın bu sözleri yönetimin beğenisini toplamıştı. Hocanın davranışına o gün takdir eden idareciler, şimdilerde ise durumdan rahatsız.

‘UZATMA’ FiKRi RAFA KALKTI!

Haberin Devamı

MEVCUT kadroyla Vitor Pereira yönetiminde geçen sezon F.Bahçe’nin çok daha iyi işler çıkardığını düşünen idareciler, bu başarısızlığın sadece transfer yapılamamasıyla alakası olmadığına inanıyor. Eldeki malzemeden bırakın maksimum verimi, çok düşük performans elde ettikleri görüşünde birleşen sarı-lacivertliler, hocanın son maçlardaki kadro seçimiyle ateşle oynadığını düşünüyor.
ARTIK neredeyse tüm camianın eleştiri oklarının hedefi olan Hollandalı’ya yaklaşık 1 ay önce yeni sözleşme teklif eden sarı-lacivertliler, bu konuda da geri atmış durumda. Dick Advocaat’ın 3 kulvardan en az 1’inde başarı kazanamaması halinde sözleşmesinin de uzatılmayacağı öğrenildi.