Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Advocaat: Onu özel olarak tebrik ediyorum!

Advocaat: Onu özel olarak tebrik ediyorum!

Aziz Yıldırım ile görüşen Advocaat, “Scout (Gözlemci) ekibi tamamen değişmeli. Takıma fayda sağlamayacak oyuncular kadroya doldurulmuş. Ayrıca Van der Wiel’i kim aldırdıysa, özel olarak tebrik (!) ediyorum” dediği öğrenildi.

Advocaat: Onu özel olarak tebrik ediyorum!

Merakla beklenen buluşma gerçekleşti; Dick Advocaat, kötü gidişle ilgili Başkan Aziz Yıldırım’a hem rapor sundu hem de çeşitli eleştiriler yöneltti.

Advocaat’ın scout (gözlemci) ekibinin son derece başarısız olduğunu söyleyerek, “Başkan, bu ekibi gerçekten değiştirmeniz lazım.

Takıma fayda sağlamayacak oyuncular kadroya doldurulmuş. Aynı bölgede, aynı tarz birçok futbolcu var. Scout konusunu sil baştan planlamanız gerekiyor” eleştirisinde bulunduğu belirtildi.

‘Bu parayı nasıl verdiniz?’

Hollandalı çalıştırıcının, vatandaşı Van der Wiel’e ayrı bir parantez açarak, “Onu kim önerip bu takıma aldırdıysa, kendisini özel olarak tebrik (!) ediyorum. Ona bu kadar parayı nasıl verdiniz? Bu transfer takım için değil ama oyuncu için muhteşem olmuş.

Çünkü dünyanın hiçbir yerinde, hiçbir şey yapmadan bu kadar para kazanamaz” dediği, takımın zirveden uzak kalmasıyla ilgili “Keşke beni 1-2 ay öncesinden getirseydiniz. 2-3 nokta transfer ve iyi bir hazırlık dönemi ile Fenerbahçe’yi kesin olarak şampiyonluğa ulaştırırdım” sözlerini sarf ettiği öğrenildi.

Haberin Devamı

(Fanatik)