Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Advocaat sezon bitmeden gidebilir!

Advocaat sezon bitmeden gidebilir!

Hollanda Futbol Federasyonu'nun Dick Advocaat'a yaptığı teklifin detayları ortaya çıktı.

Advocaat sezon bitmeden gidebilir!

Portakallar, 9 Haziran’daki Lüksemburg maçı için en geç 22 Mayıs’ta kampa girmek istiyor. 69 yaşındaki hocanın hazırlık sürecinde takımın başında olması talep edilirken, erken ayrılık için son kararı F.Bahçe verecek

BAŞAKŞEHİR maçının ardından Hollanda Milli Takımı’ndan teklif aldığını doğrulayan F.Bahçe Teknik Patronu Dick Advocaat, sezon bitmeden Türkiye’den ayrılabilir. Kulüp takımı çalıştırmayacağını belirtse de ulusal rekabete kapısının her zaman açık olduğunu dile getiren 69 yaşındaki çalıştırıcının Hollandalı yetkililerle yaptığı görüşmenin detayları ortaya çıktı.

HOLLANDA cephesi “9 Haziran’da Lüksemburg’la oynayacağımız Dünya Kupası mek istiyoruz. Hollanda’da ligler mayıs ortasında bitiyor. En geç 25 Mayıs’ta kampa başlamayı planlıyoruz. Hazırlık sürecinde burada olman lazım” teklifini yaparken, Advocaat bu öneriye hemen yanıt veremeyeceğini belirtti.

SON İKİ HAFTA TEHLİKEDE

SÜPER Lig maçlarının haziran ayının ilk haftasına kadar devam edeceğinden bu konu için F.Bahçe yönetiminden izin almak zorunda olduğunu belirten deneyimli hoca, bu hafta içinde sarı-lacivertli idarecilerle bir toplantı yapacak. Aziz Yıldırım bu ayrılığa onay verirse Kanarya son 2 maça Advocaat’sız çıkacak.

Haberin Devamı