Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Advocaat'tan Yiğithan’ın yerine transfer

Advocaat'tan Yiğithan’ın yerine transfer

Sparta Rotterdam’a gitmeye hazırlanırken Fenerbahçe formasıyla İstanbulspor maçında sakatlanan Yiğithan’a bir kötü haber daha geldi. Hollanda kulübü transferden vazgeçerken, yeni bir ismi gündemine aldı.

Advocaat'tan Yiğithan’ın yerine transfer

Devre arası transfer döneminde Dick Advocaat’ın takımı Sparta Rotterdam’a kiralanması konusunda anlaşmaya varılan Yiğithan Güveli’nin yaşadığı sakatlık bütün hesapları bozdu.

Sparta Rotterdam kulübü, sağ arka adalesinde bir kası kopan ve 3 ay sahalardan uzak kalacak Yiğithan’ın transferinden vazgeçip, yeni bir ismi gündemine aldı.

Skorer'den Celal Umut Eren'in haberine göre; Dick Advocaat’ın da çok sinirlendiği ve hesaplarının da bozulduğu bu sakatlık sonrası Rotterdam kulübü AZ Alkmaar takımından Rens Van Eijden’i gündemine aldı.

29 yaşındaki Van Eijden’i transfer listesinde tutan ama ilk önceliği Yiğithan’a veren Advocaat, mecburen böyle bir hamle yaptı.

Öte yandan Hollanda basınında çıkan haberlerde, Yiğithan’ın büyük bir şanssızlık yaşadığı ve çalışma ile oturma izni kağıtlarının uzamasından dolayı transferinin geciktiği aktarıldı. Normal şartlarda önceki günkü Twente maçında sahada olması bile planlanan genç stoperin, talihsizlik yaşadığı aktarıldı.