Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Ağaoğlu şok gerçeği açıkladı! Transferde sabotaj...

Ağaoğlu şok gerçeği açıkladı! Transferde sabotaj...

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu İranlı stoper Majid Hosseini'nin transferiyle ilgili şok gerçeği açıkladı.

Ağaoğlu şok gerçeği açıkladı! Transferde sabotaj...

Bordo mavililerin transferinde son noktaya geldiği 22 yaşındaki İranlı oyuncunun, Trabzon'a gelişinin pasaportunda yaşannan sorun nedeniyle geçiktiği açıklanmıştı.

Ancak şok gerçeği Kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu açıkladı. Ağağoğlu Hosseini ile ilgili hephaber'e yaptığı açıklamada, oyuncu ve kulübü ile her konuda anlaşma sağladıklarını belirterek, "Fakat son gün sıkıntı oldu. Henüz kim olduğunu tespit edemediğimiz, Türkiye'den birisi oyuncunun kulüp başkanını arayarak, 'Oyuncuyu çok komik rakama veriyorsunuz. Trabzonspor çok daha fazlasını verebilir' türünden sözler ederek, araya fitne soktu. Dolayısıyla oyuncunun babası ile İran kulübünün başkanı geri adım atıp, futbolcuyu göndermedi" dedi.

Bu transfere nokta koymadıklarının altını çizen Ağaoğlu, "Görüşmeler devam ediyor. Pazartesi en kötü ihtimalle salı günü olumlu ya da olumsuz bu işi noktalandıracağız. İki üç stoper daha var listemizde. Bunları transfer olacağı güne kadar kimseye duyurmamalıyız ki, birileri araya girip işi bozmasın." şeklinde konuştu.

Haberin Devamı