Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Ağaoğlu: Yusuf ve Abdülkadir'in maddi karşılığı yok

Ağaoğlu: Yusuf ve Abdülkadir'in maddi karşılığı yok

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, gündemdeki tüm konularla ilgili konuştu.

Ağaoğlu: Yusuf ve Abdülkadir'in maddi karşılığı yok

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, gündemdeki konularla ilgili olarak Fanatik’e konuştu. Bordo-Mavililer’in patronu, teknik direktör ve futbolcu satışının öncelikleri olmadığını belirtti, Yusuf ve Abdülkadir için de önemli açıklamalar yaptı. İşte Ağaoğlu’nun o açıklamaları...

‘Kim ne düşünürse düşünsün’

“Biz bu göreve talip olurken bizleri nelerin beklediğini çok iyi biliyorduk. Bu noktada bir sıkıntı yok. O yüzden de kalkıp enkaz edebiyatı yapacak değiliz. Sadece şu var; camiamızın tüm dinamiklerini maddi-manevi olarak harekete geçirmek arzusundayız. Bunun için de çok uğraşıyoruz. Kimin ne anlam çıkardığı umurumuzda değil, bizim buradaki tek amacımız Trabzonspor’un bir an önce feraha çıkması en azından önünü görmesi.”

‘Aklımıza gelen son şey olur’

“Yusuf ve Abdülkadir için iddialar pek umurumuzda değil. Aslında daha önce de söyledim ama tekrarlamak gerekiyor demek ki... Benim için bu 2 oyuncunun maddi bir karşılığı yok. Onlar Trabzonspor’un geleceği. Daha da önemlisi, arkalarından gelecek arkadaşlarını tetikleyecek isimler bu kardeşlerimiz. Abdülkadir’e de Yusuf’a da taliplerin olması elbette bizleri gururlandırıyor ama gündemimizde onları satmak fikri son fikir olur.”

Haberin Devamı

‘Yakıştırmalar yapıyorlar’

“Hocamızın ve futbolcularımızın kafalarını karıştırıyorlar. Haliyle ortaya çeşitli söylemler çıkıyor. Ben bugüne kadar hocamız Rıza Çalımbay dışında hiçbir teknik direktör ile görüşmedim. Evet, yakıştırmalar yapılıyor belki ama bunlar bizim yönetimimizin gündemi değil. Hatta öyle teknik direktörlerin adı geçiyor ki benimle beraber, aralarında 6 yıldır görüşmediklerim bile var.”

‘Mali konuları çözemezsek...’

“Biz eğer ki mali konuları çözmeyi, Trabzonspor’un çarklarını sağlıklı bir şekilde döndürmeyi başaramazsak ne transferin ne de başka bir şeyin önemi olmaz. Asla küçülme diye bir laf etmedim. Sadece ayağımızı yorganımıza göre uzatmaktan başka çaremizin olmadığını, kendi gerçeklerimizin farkına varmamız gerektiğini söyledim. Yoksa Trabzonspor’un yarışmaktan uzak kalacağını söylemek de düşünmek de olanaksız. Gereken tüm adımları yine atacağız ama daha derli toplu olacağız. Bize bu konuda Türkiye’nin her yerinden gelen destek mesajları ve yardımlar da gerçekten motivasyonumuzu inanılmaz derecede yükseltiyor.”

Haberin Devamı