Gazete Vatan Logo
Galatasaray Ahmed Musa için bir hamle daha!

Ahmed Musa için bir hamle daha!

Önümüzdeki sezon 3 kulvarda mücadele edecek olan Galatasaray, bonservisi Leicester City’de bulunan Ahmed Musa için bir kez daha harekete geçti. Yeni sezona güçlü bir kadro ile girmek isteyen Cim Bom, Nijeryalı ile bir an önce anlaşmak istiyor.

Ahmed Musa için bir hamle daha!

Forvet arayışlarını sürdüren Sarı-Kırmızılılar, rotasını bir kez daha İngiltere’ye çevirdi. Galatasaray Yönetimi, bonservisi Leicester City’de olan Ahmed Musa’yı bir kez daha gündemine aldı. Nijeryalı golcü için nabız yoklayacak olan Cim Bom, ligin başlamasına 1 aydan kısa bir süre kalmışken, bu transferi bir an önce bitirmeyi planlıyor. Galatasaray’ın 25 yaşındaki futbolcunun kulübü ile de en yakın zamanda temas kuracağı edinilen bilgiler arasında.

İmkanlar seferber edilecek

Rusya’da düzenlenen 2018 Dünya Kupası’nda 3 maçta attığı 2 golle bir kez daha yıldızını parlatan Ahmed Musa için Galatasaray tüm imkanları seferber edecek. Önümüzdeki sezon 3 kulvarda da mücadele edecek Sarı- Kırmızılılar’da aranan adam olan Nijeryalı için kiralama formülüne de başvurabilir. Ancak Aslan’ın hedefi 25 yaşındaki santrforu bonservisiyle kadrosuna katabilmek.

(Fanatik)