Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Ahmet Ağaoğlu: "Dostluk yemeği yemeyeceğiz; çünkü..."

Ahmet Ağaoğlu: "Dostluk yemeği yemeyeceğiz; çünkü..."

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Fenerbahçe maçı öncesi önemli mesajlar verdi.

Ahmet Ağaoğlu: "Dostluk yemeği yemeyeceğiz; çünkü..."

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Spor Toto Süper Lig 13. haftasında oynayanacak olan Fenerbahçe maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Beyaz TV'ye konuşan Ahmet Ağaoğlu'nun sözleri şu şekilde:

"FENERBAHÇE MAÇINA FARKLI GÖZLE BAKMIYORUZ"

"Fenerbahçe maçına diğer maçlardan farklı gözle bakmıyoruz. Kazanmak zorunda olduğumuz, kazanmak için oynayacağımız bir maç. Trabzonspor - Fenerbahçe maçları her zaman çok çekişmeli geçmiştir. Rekabete sahne olmuştur. Rekabeti İstanbul kentinin dışına taşıyan bir takım olarak gündeme geldik ve günümüze kadar devam etti. Bundan sonra da aynı şekilde devam edecek. "

"CENTİLMENCE BİR MAÇ OLSUN"

"Sonuç ne olursa olsun, Türk futbolu ve Türk sporu adına, ülkemizdeki spor fotoğrafına zarar vermeyecek bir maç olmasını diliyorum. Tabii ki Trabzonspor'un kazanacağı bir 90 dakika olsun."

"GEÇMİŞTEKİ OLAYLARIN AKTÖRLERİ İŞ BAŞINDA DEĞİL"

Trabzonspor olarak hiçbir zaman duygularımızla, düşüncelerimizle düşmanlığa yer vermeyen bir kulübüz. Geçmişte yaşanan olayların neden kaynaklandığının analizi çok iyi yapılmalı. Bu tür gerginliklerin aktörlerinin iş başında olmadığını görüyoruz.

Haberin Devamı

"BİZ KENDİ İŞİMİZE BAKIYORUZ"

Biz kendi işimize bakıyoruz. Kendi takımımızın başarısını hedefleyen yönetim düşüncesine sahibiz. Ali Koç'un uzun bir aradan sonra Fenerbahçe Başkanı olarak, Trabzonspor - Fenerbahçe maçını izlemeye gelmesi, her şeyden önce Trabzon'a gelen her kulüp başkanının en doğal hakkıdır.

"FENERBAHÇE KULÜBÜ BİZİM MİSAFİRİMİZDİR"

"Fenerbahçe kulübü, takımı, yöneticileri ve başkanı bizim misafirimizdir. Geçmişte bu işin farklı noktalara gitmesine neden olan aktörlerin, işin içinde olmadıklarını göz önünde bulundurursak, problemsiz bir maç oynayıp, kamuoyuna olumlu anlamda mesajlar verebilirsek ne mutlu bize."

"DOSTLUK YEMEĞİ YEMEYECEĞİZ. ÇÜNKÜ..."

Ahmet Ağaoğlu, Ali Koç ile dostluk yemeği yiyecek misiniz? yönündeki soruya, "Dostluk yemeği hakkında gündemde bir şey yok. Biz duygu ve düşünce olarak düşmanlık kelimesini içimizde barındırmayan bir kulübüz. Hiçbir kulüple düşman değiliz. Düşman olmadığımız yerde dostluk yemeği gibi kavramlar, günü kurtarmak amacıyla yapılan şeyler." (Futbol Arena)

Haberin Devamı