Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Ahmet Ağaoğlu'ndan Volkan Demirel açıklaması

Ahmet Ağaoğlu'ndan Volkan Demirel açıklaması

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Fenerbahçe maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu ve Volkan Demirel'in karşılaşmanın ardından söylediği sert sözlere de açıklık getirdi. Konuyla ilgili, "Trabzonspor otobüsünden biri adam almaya kalkarsa, çok farklı şeylerle karşılaşabilir." ifadelerini kullandı.

Ahmet Ağaoğlu'ndan Volkan Demirel açıklaması

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe ile Trabzonspor kozlarını paylaştı. Nefesleri kesen mücadelede Fenerbahçe 1 puanı 90+6. dakikada Valbuena'nın attığı golle kurtarırken, Trabzonspor 22 yıl sonra Kadıköy'de kazanma fırsatını saniyelerle kaçırmış oldu.

Mücadelenin ardından Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, A Spor'a telefonla bağlandı ve önemli değerlendirmelerde bulundu.

İşte Ağaoğlu'nun maç sonrası açıklamaları şu şekilde:

"Gol öncesinde yardımcı hakem ayağıyla topu oyuna sokuyor. Seneye transferde kendisini düşünebiliriz."

"Biz yöneticiler olarak çok güzel karşılandık. Fenerbahçe Kulübü başkan ve yöneticilerine de teşekkür ederim. Fenerbahçe seyircisinin çok önemli bir bölümünden de övgüler aldık, bunlar güzel şeyler."

"Uzun yıllar sonra olaysız bir Fenerbahçe - Trabzonspor maçı oynanıyor. Aktörler sahnede değildi diye ben özellikle söyledim. Aktörler seyirciyi tahrik edip, saha içi kabadayılığa soyunduğu zaman bu maçlar içinden çıkılmaz hale geliyordu."

"Maç bitiminde eski aktörlerden birinin hoş olmayan bir beyanatı olmuş. Bir kere Trabzonspor'un otobüsünden adam aldırmak kimsenin haddine değil, analar daha doğurmadı onu."

Haberin Devamı

Volkan'a sert sözler

"Trabzonspor otobüsünden biri adam almaya kalkarsa, çok farklı şeylerle karşılaşabilir. Bunu söyleyen kendine baksın. İki maç oynandı ve olay çıkmadı diye buna içerledi herhalde. Böyle bir oyuncuyu ne kendi takımımda, ne de başka takımda istemem. Biletini keserim."

"Camialar arasında gerginlik yaşatan ifadeler oldu yıllarca, bunlardan beslenenler oldu. Herhalde herkes nasıl bir insan olduğunu anladığı için, bunlar son çırpınışları. Çok çirkin ifadeler."

"Eğer benim takımımda, teknik heyetimde herhangi bir insan, canlı yayında, kameralar önünde böyle bir laf sarf etmiş olsa, 'Fenerbahçe benden özür dileyecek yoksa ben onu otobüsten aldırırım' dese, ben onun biletini keserim. Hadi aldır bakayım!"

'Arkadaşlarımız maçtan sonra takım otobüsünü bekletti'

Olayın yankıları devam ediyor. Beyaz Futbol programına telefonla bağlanan Ahmet Ağaoğlu, "Volkan Demirel bizim otobüsümüzden adam aldıracak ya! Arkadaşlarımız da maçtan sonra takım otobüsünü bekletti. Ancak gelen, giden olmadı hiç." açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı