Gazete Vatan Logo
Galatasaray Ahmet Nur Çebi'den derbi yorumu

Ahmet Nur Çebi'den derbi yorumu

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Çebi: "İnşallah derbi Beşiktaş'a yarayacak şekilde sonuçlanır"

Ahmet Nur Çebi'den derbi yorumu

BEŞİKTAŞ’IN lisanslı ürünlerini siyah-beyazlı taraftarlarla buluşturan Kartal Yuvası mağazalarına dün bir yenisi eklendi. İçerenköy CarrefourSA’daki Kartal Yuvası mağazasının açılışını 2. başkan Ahmet Nur Çebi ve Kartal Yuvası mağazalarından sorumlu yönetici Hüseyin Mican gerçekleştirdi.
ÇEBİ, açılış sonrasında basın mensuplarına konuşurken bugünkü G.Saray-F.Bahçe maçına ilişkin olarak “İnşallah derbi Beşiktaş’a yarayacak şekilde sonuçlanır” dedi.
‘HER MAÇ ÖNEMLİ’
MEDİPOL Başakşehir ile yarın yapacakları maçın da kolay geçmeyeceğini söyleyen Çebi, “Benim için maçların farkı yok, 17 takımın tamamı önemli. Göztepe-Aytemiz Alanyaspor maçını izledim, müthiş oynadılar. Kolay maç yok. Bunlardan ders çıkarmamız gerekiyor. Hepsini önemseyerek devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
ŞAMPİYONLAR Ligi’nde 3’te 3 yapmalarına rağmen ligde istedikleri sonuçları alamamalarıyla ilgili soru üzerine ise Çebi “Eğer oyuncularımız maç seçiyorsa seçmemeli. Bunu sadece kendi takımım için söylemiyorum. Bütün oyuncuların formalarının hakkını sonuna kadar vermeleri gerek” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı