Gazete Vatan Logo
Beşiktaş "Bu patlama bize pozitif yansır"

"Bu patlama bize pozitif yansır"

Beşiktaş İkinci başkanı Ahmet Nur Çebi, Talisca-Caner kavgası ve transfer hakkında açıklamalarda bulundu.

"Bu patlama bize pozitif yansır"

TRABZONSPOR maçının ardından Talisca ile Caner Erkin arasında yaşanan gerginlikle ilgili olarak Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’den açıklama geldi. Beşiktaş’ta bir otelde düzenlenen Spor ve İş Zirvesi’nde sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çebi, Caner ve Talisca arasında yaşandığı ileri sürülen olayla ilgili kulübün resmi sitesinden bir açıklama yaptıklarını hatırlatarak şunları kaydetti

“İKİ futbolcunun birbiriyle olan tartışmaları anlamsız bir şekilde çok fazla abartılmıştır. Hiç olmadığı şekilde de anlatılmıştır. İki futbolcu da arkadaş ve Beşiktaş’ın başarısı için ter döküyorlar. İkisinin de tek amacı, Beşiktaş’ın sahadan hep 3 puanla ayrılması.

MAÇLARIN oynandığı ve bittiği saatler adrenalin en yüksek olduğu zamanlar oluyor. Soyunma odaları da insanların en üzgün ve neşeli olduğu saatlerdir. Bu süreçte insanlar da patlama olabilir. Genç çocuklar. Pozitif bakıyorum. İkisi de Beşiktaş’ın menfaati için tartışmışlardır. Olayın bize katısı bile olabilir. Abartıldı ve büyütüldü.

Haberin Devamı

‘CEZADAN YANA DEĞİLİM’

EĞER konu dediğim çerçevedeyse ben ceza verilmesinden yana değilim. Konu Beşiktaş’ın başarısıyla ilgili bir tartışmaysa, ceza verilmesine taraftar olmam. Bunun dışında da bir şey olduğunu düşünmüyorum. Başkan ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımın kararı ne olur bilemem.”

"5 PUANLIK FARK ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL"

AHMET Nur Çebi, Süper Lig’de lider G.Saray’ın 5 puan gerisine düşmelerinin çok önemli olmadığını ifade etti: “Lig maratonu çok uzun. Bu dönemlerde şampiyonlar belli olmuş olsaydı, lig devam etmezdi. Dolayısıyla liderle aradaki puan farkı hiçbir şey değil.
ONLARIN da bizim oynadığımız güçlü rakiplerle yapacağı maçlar var. Farkı kapatmayı bırakın, ikinci sıradaki takım lider ekibin önüne de geçebilir. Puan farkını hiç önemsemiyorum.”
"BAŞKAN BREZİLYA'YA TRANSFER İÇİN GİTMEDİ"
“TRANSFERLER gizli olur. Şu anda başkanın Brezilya’ya çok yakın zamanda yapılacak bir transfer için gittiğini sanmıyorum. Başkan ve Metin Albayrak genelde yüz yüze maç izlemeyi tercih ediyorlar. Ama çok yakın bir transfer için böyle bir durum yok.”

Haberin Devamı