Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Akdeniz'de Trabzonspor fırtınası!

Akdeniz'de Trabzonspor fırtınası!

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Trabzonspor deplasmanda Antalyaspor'u 3-0 yenerek Avrupa kupalarına katılma yolunda dev bir adım attı.

Akdeniz'de Trabzonspor fırtınası!

HANİ ‘Altı puanlık maç’ diye bir tabir vardır ya; dün akşamki Antalya-Trabzon mücadelesi bunun tam karşılığıydı.

UEFA Avrupa Ligi’ne katılmak için uğraşan iki ekibin kapışmasında Antalya’yı deplasmanda 3-0 mağlup eden bordo-mavililer rakibi ile arasındaki puan farkını 4’e çıkartıp 1 maç fazlasıyla 4. sıradaki G.Saray’ın da 2 puanla hemen arkasında yer aldı.

MAÇTA ilk yarı izleyenlere futbol açısında pek bir şey vermedi. Ancak ikinci yarıda tam bir ‘Fırtına’ vardı Antalya’da... Yavaş yavaş rakip kaleye gitmeye başlayan Trabzon’da Yusuf Yazıcı çok ince bir pasla Rodallega’yı gördü, Kolombiyalı da net bir vuruşla 51’de perdeyi açtı: 0-1.

MAÇ 15 DAKİKADA BİTTİ

BUNDAN hemen 4 dakika sonra Yusuf’un arka direğe kestiği kornerde N’Doye topu içeri çevirdi, Uğur Demirok da rahatça ağları buldu: 0-2. 65’te skoru belirleyen isim perdeyi açan Rodallega oldu. Yusuf’la başlayan atakta Olcay, Kolombiyalı’yı gördü, tecrübeli golcünün vuruşunda kaleci Ferhat’ın müdahalesi yeterli olmadı ve direğe de çarpan top ağlarla buluştu: 0-3.

Haberin Devamı