Gazete Vatan Logo
Galatasaray Aslan hazır değil!

Aslan hazır değil!

Östersunds faciasının travmasını atlatamayan G.Saray, hazırlık maçında Akhisar'la berabere kaldı.

Aslan hazır değil!

Düne kadar oynadığı 3 özel karşılaşmayı da kazanan Cimbom, Avusturya kampında Rodrigues’le öne geçtiği maçta skoru koruyamadı ve mücadeleden 1-1’lik sonuçla ayrıldı.

ÖSTERSUNDS faciacısıyla Avrupa’ya veda eden ve alelacele kamp giden G.Saray’ın ilk rakibi Akhisar’dı. İlk yarıda oyuna hakim olan, pozisyona giren taraf sarı-kırmızlılardı. Ancak ikinci yarı ise G.Saray’ın yavaş yavaş oyundan düşlemesi ve bireysel hataların artmasıyla Akhisar daha çok fırsat buldu ve iki tarafta birer gol ile sahadan beraberlikle ayrıldı: 1-1.
10’da Linnes kendi yarı sahasından topla çıktı, harika ara pasında Belhanda kaleci ile karşı karşıya kaldı. Ancak Belhanda’nın vuruşunu kaleci çıkarttı. 19’da Belhanda’nın pasıyla soldan içeri giren Rodriguez kalecinin üzerinden aşırtma bir vuruşla topu ağlara yolladı. 31’de Belhanda bu sefer de Gomis’in pasıyla kaleci ile karşı karşıya kalsa da bir kez daha iyi vuramadı.
MUSLERA DEVLEŞTİ
İKİNCİ yarı Akhisar’ın golü ile başladı. Defanstan çıkarken Selçuk’tan topu kapan Soner G.Saray savunmasını dengesiz yakaladı. Tam köşeye vurduğu topla da skora dengeyi getirdi: 1-1. 63’te Gomis zoru başardı. Defansın geri pasında araya girdi, ancak vurmakta geç kalınca topu kaptırdı. 71’de Mariano’nun ortasına Atalay harika kafa vurdu, kaleci köşeden çıkarttı. 77’de Muslera, Eray’ın arka arkaya iki net vuruşunda kalesini gole kapadı.
Tudor’un yüzünden düşen bin parça!
TAKIMIN başında Slovakya kampında bir hayli neşeli olan Igor Tudor, Avusturya kampında ise bir hayli moralsiz. İlk kampta hem taraftarlar hem de oyuncularla sohbet eden Tudor bu kez ise suskunluğunu koruyor. Takımın konakladığı otel ile antrenman sahası arasında yaklaşık 1 km bulunurken Hırvat çalıştırıcı her idmana yürüyerek gidiyor. Ekibi ile birlikte yürüyen Tudor, kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyen gurbetçi taraftarları kırmazken yüzünün ise bir türlü gülmemesi dikkatlerden kaçmıyor.
Aklı fikri golde!
Tudor, Östersunds gol eksikliğini gidermek için gece gündüz çalışıyor
AVUSTURYA kampında yapılan çalışmalarda Tudor’un hücum varyasyonları dikkat çekiyor. Hırvat hoca Östersunds maçlarında takımın yaşadığı gol sorunu sonrasında çalışmaları da bu yönde ağırlaştırdı.
kondisyon yüklemesini sürdüren Tudor, ardından gol çalışması yaptırıyor. Genelde kanatlardan gelen ortalara kafa vuruşları yaptıran Tudor ayrıca bu vuruşlarda dönen toplara da şut denemeleri yaptırıyor.
FARKLI hücum planlarını da takımına ezberletmeye çalışan Tudor, bireysel olarak da hücumcularla ilgileniyor.

Haberin Devamı