Gazete Vatan Logo
Futbol Akhisar'dan farklı tarife

Akhisar'dan farklı tarife

Akhisar Belediyespor sahasında Kardemir Karabükspor'u 5-1'le geçerken Yılmaz Vural yeni takımı ile galibiyete ulaşamadı.

Akhisar'dan farklı tarife

19 Mayıs Stadı'nda oynanan mücadelede konuk ekip Kardemir Karabükspor'un tek golünü Traore atarken, ev sahibi ekibe farklı galibiyeti getiren golleri 18. dakikada Lua Lua, 33. dakikada Güray Vural, 57. ve 79. dakikalarda Vaz Te ve 90+1. dakikada Gekas kaydetti.

Bu sonucun ardından Akhisar Belediyespor puanını 29 yaparken, Kardemir karabükspor 18 puanda ve düşme potasında kaldı.

Kardemir Karabükspor cephesi
Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural ise bu maçın kendileri için kazanma başlangıcı olmasını istediğini belirterek, oynayacakları Konyaspor maçını hatırlatarak teslim olmayacaklarını söyledi.
Tahmin etmedikleri bir sonuç aldıklarını ifade eden Vural, şunları söyledi:
"Oyunun başlamasında bir çıkış yaparken, kaptırdığımız ve aşırtma bir top ile Lualua göğsüyle gol attı. Kalenin içine kadar girip attı. Sonrasında olayı toparlamak isterken 33. dakikada tekrar atağa çıkarken kaptırdığımız bir top kalemizde gol oldu. İkinci devre değişiklik yapalım, atak yapalım, dolayısıyla bu skoru değiştirmemiz mümkün, çünkü oyunun geneline bakıldığı zaman rakibin birinci devre 3 tane ikinci devre 4 tane pozisyonu var. Bizim de birinci devre 2, ikinci devre 3 pozisyonumuz var. Pozisyon farklılığı bu ezici sonuca rağmen çok farklı değil. Takım bu 2-0'a tekrar döndüreyim diye uğraşırken, atağa çıkarken yine kaptırdığımız bir top kalemizde gol oldu. Yine bir arkadaşımız yukarıdan gelen topu keseyim derken rakibin önüne indirdi gol oldu. Son perde yine kalecimiz yanlış bir çıkış yaptı, Gekas'ın attığı gol oldu. Dolayısıyla çok büyük emek harcanarak atılan goller değil bunlar."
Taraftarlardan özür dileyen Vural, Konyaspor ile çok ciddi bir puan maçı oynayacaklarını kaydederek "İnşallah bu hafta benim adıma da bir kazanma başlangıcı olur. Teslim olmayacağız. Sakat oyuncularımız ve antrenman eksiği olan oyuncularımız vardı. Onlar da bu hafta antrenmana son gün çıktılar. Bu seçim anlayışı içerisinde tekrar mücadelemizi, böyle bir travmadan sonra devam ettireceğiz. Karabükspor takımı ne oyuncu kalitesi ile ne de kulüp kalitesi ile buralarda olmayı hak eden bir takım değil. İnşallah tekrar istediğimiz boyuta getirebiliriz" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı