Gazete Vatan Logo
Futbol Akhisar'dan G.Saray'a mesaj

Akhisar'dan G.Saray'a mesaj

Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, bu hafta oynayacakları Galatasaray maçının ligin kaderi açısından önemli olduğunu söyledi.

Akhisar'dan G.Saray'a mesaj

Acar, AA muhabirine yaptığı açıklamada Torku Konyaspor maçında iyi futbol oynamalarına rağmen puan alamadıklarını belirtti.

Torku Konyaspor maçını geride bıraktıklarını kaydeden Acar, dikkatlerini hafta sonu oynayacakları Galatasaray maçına çevirdiklerini ve bu karşılaşmadan puan alarak üst sıralara çıkmayı hedeflediklerini ifade etti.

Acar, şunları söyledi:

"Galatasaray maçı bizim için önemli olduğu kadar ligin kaderi açısından da oldukça önemli. Takımlar arasındaki liderlik mücadelesi bizi ilgilendirmiyor, hedefimiz Akhisar Belediyespor'u daha yükseklere taşımak. İnşallah Galatasaray maçından da istediğimiz puanları alıp, kalan maçlarımıza da en iyi şekilde geçerek, sezonu iyi bir yerde bitirmek istiyoruz."

Takımın Galatasaray maçı hazırlıklarına çarşamba günü başlayacağını belirten Acar, Tolga Ünlü'nün kart cezası nedeniyle forma giyemeyeceğini, Waz Te'nin ise eski sakatlığının tekrarladığını ve durumunun çekilecek MR sonrası netlik kazanacağını sözlerine ekledi.