Gazete Vatan Logo
Futbol Akhisar'ın güç gösterisi

Akhisar'ın güç gösterisi

Akhisar Belediyespor, Sivasspor karşılaşmasından uzatmalarda bulduğu golle galip ayrılmayı başardı .

Akhisar'ın güç gösterisi

90+1’de sahneye çıkan Douglao ev sahibine üst üste 3. galibiyetini getirdi. F.Bahçe ve Beşiktaş’ı takibini sürdüren Akhisar Bld.’nin iç sahadaki yenilmezlik serisi de 5’e çıktı

SPOR Toto Süper Lig’de Akhisar Belediye sahasında Medicana Sivas’ı 1-0 mağlup ederek galibiyet serisini 3 maça çıkardı. 31. dakikada ev sahibi gole çok yaklaştı. Sami’nin sağ kanattan yaptığı ortada, ceza sahası içindeki Güray’ın sol çaprazdan yaptığı vuruş sonrası top direkten döndü ve ilk yarı eşitlikle sona erdi.
55’TE Akigolar yine Sivas kalesine yüklendi. Boye’nin kısa düşen pasında araya giren Rodagella topu ceza alanında boş pozisyondaki Güray’a çıkardı, Güray’ın gelişine şutu boş kale yerine üstten auta çıktı. 90+2’de ise Douglao çıktı sahneye...
SIRADAKİ RAKİP KAYSERİ
Ahmet’in ortaladığı topu Bruno ceza sahasında indirdi, Boye’nin ıskaladığı topu Douglao sert bir şutla ağlara yolladı ve maçın skorunu tayin etti: 1-0.
G.SARAY’IN 2 puan önünde, 32 puanlı lider F.Bahçe ve 31 puanlı Beşiktaş’ın ise 3 puan gerisinde puanını 28’e çıkarak takibini sürdüren Akhisar Bld. iç sahadaki yenilmezlik serisini de 5 maça çıkardı. Akigolar gelecek hafta pazar günü Kayseri ile deplasmanda kozlarını paylaşacak.

Haberin Devamı