Gazete Vatan Logo
Futbol Akhisar'ın transfer planları

Akhisar'ın transfer planları

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, 1 yerli, 1 de yabancı transferiyle takımdaki oyuncu sayısını 26'ya tamamlamayı düşündüklerini söyledi.

Akhisar'ın transfer planları

Akhisar Belediyespor, Erzurum ve Avusturya kamplarının ardından Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Teknik direktör Cihat Arslan, antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, kampların oldukça verimli geçtiğini, eksikleri gördüklerini kaydetti.

Toplam 10 transfer yaptıklarını söyleyen Arslan, "Şu an takımda 24 oyuncumuz var. Bir yerli, 1 de yabancı oyuncu transfer ederek 26'ya tamamlamayı düşünüyoruz. Ancak takımdaki bir genç oyuncumuzu kiraya verirsek 3 oyuncu da transfer edebiliriz. Yerli yabancı bütün oyuncularımızın uyum sağlaması bizleri mutlu etti" dedi.

Yabancı bir oyuncu ile yakından ilgilendiklerini, 1 milyon liralık bonservis engeline takıldıklarını ifade eden Cihat Arslan, yerli transferle ilgili görüşmeleri sürdürdüklerini dile getirdi.

Dizinden sakatlanan Bruno ve Kolombiya'ya dönen Hugo Rodallega Martinez dışında antrenmanda eksik oyuncu bulunmazken, dizinde ödem oluşan Bruno'nun sezonun ilk haftasında Torku Konyaspor maçında forma giyemeyeceği öğrenildi.

Haberin Devamı