Gazete Vatan Logo
Galatasaray Gomis'in bonservis ücreti belli oldu!

Gomis'in bonservis ücreti belli oldu!

Suudi Arabistan ekiplerinden Al Hilal, Galatasaray'dan Bafetimbi Gomis'i kadrosuna kattığını açıklarken, sarı kırmızılı kulüp de transferin detaylarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Gomis'in bonservis ücreti belli oldu!

GEÇEN sezon transfer olduğu G.Saray ile gol krallığına ulaşıp takımına da şampiyonluk yolunda büyük katkı yapan Bafetimbi Gomis, Suudi Arabistan kulübü Al Hilal’e transfer oldu. 33 yaşındaki Fransız oyuncu, geçtiğimiz sezon Premier Lig ekibi Swansea’den 2 milyon 500 bin Euro’ya transfer edilirken 2 milyon 500 bin Euro imza parası ve yıllık 3 milyon 350 bin Euro da garanti ücret karşılığında 3 yıllık imza atmıştı.

TRANSFER olduğu dönemde imza parasını peşin olarak alan ve geride kalanda sezon primlerle birlikte kazançları 6.5 milyon Euro’ya kadar ulaşan Fransız oyuncu bu sezon öncesinde ise ortalığı birbirine kattı.

MAAŞINA zam yapılmasını talep eden ve G.Saray’ın finansal fair play kıskacında olmasına aldırmadan ücretinin yükseltilmesini isteyen Gomis, kulüple ve teknik heyetle de arasının açılmasına neden oldu.

1.5 MİLYON EURO BONUSU OLACAK

BUNUN ardından menajeri Patrick Mendy, kulüp arayışlarına başlarken Al Hilal’den gelen teklif değerlendirmeye alındı. Oyuncu kendisine önerilen bonuslarla birlikte 6 milyon Euro’ya ulaşan teklifi kabul ederken G.Saray da 6 milyon Euro’luk bonservis ve 1.5 milyon Euro’luk bonuslar içeren öneriyi kabul etti. Dün oyuncu Suudi Arabistan ekibi ile sözleşme imzalarken G.Saray da KAP açıklaması ile ayrılığı duyurdu.

Haberin Devamı