Gazete Vatan Logo
Alanyaspor Alanyaspor galibiyeti hatırladı

Alanyaspor galibiyeti hatırladı

Aytemiz Alanyaspor ile Gaziantespor maçında Alanyaspor 4-3'lük skorla kazandı. Haftalar sonra kazanan Alanyaspor'da Brezilyalı yıldız Vagner Love de golle tanıştı.

Alanyaspor galibiyeti hatırladı

Alanyaspor - Gaziantespor maçı! Spor Toto Süper Lig'de 10. hafta mücadelesinde Aytemiz Alanyaspor ile Gaziantespor kozlarını paylaştı. Alanya Oba Stadı'nda oynanan Alanyaspor - Gaziantepspor maçında kazanan 4-3'lük skorla ev sahibi Alanyaspor oldu.

Ligde 5 haftadır galibiyete hasret kalan ve 17 Eylül'deki 3-0'lık Trabzonspor maçının ardından hanesine yalnızca 1 puan yazdırabilen Alanyaspor, önce öne geçip daha sonra geriye düştüğü maçı kazanmasını bildi.

ALANYASPOR'DAN GERİ DÖNÜŞ

Maçın henüz 2. dakikasında Emre Akbaba'nın attığı golle öne geçen Alanyaspor, 12. dakikada Kenneth Omeruo'nun kendi kalesine golü sonrası sok yaşadı. Gaziantepspor'da Evans Kangwa da 40. dakikada konuk ekibe skor üstünlüğünü getiren golü kaydetti. Soyunma odasına Gaziantepspor'un 2-1 üstünlüğüyle gidildi.

Alanyaspor'da teknik direktör Hüseyin Kalpar, maçın 2. devresine çifte değişiklikle başladı. Deniz Vural ve Sefa Yılmaz'ı kenara alırken; Jonathan Ayite ile Donald Guerrier'i sahaya sürdü. Alanyaspor'da Daniel Candeias önce skora dengeyi getirdi. 69'da Donald Guerrier, ev sahibini yeniden öne geçiren golü kaydetti.

Haberin Devamı

VAGNER LOVE GOLLE TANIŞTI

Son dakikaları nefes kesen maçta Alanyaspor'un yıldızı Vagner Love 89. dakikada bu sezonki ilk golünü attı. 90. dakikada penaltı kazanan Gaziantepspor'da topun başına geçen İlhan Parlak skoru belirledi.

Alınan bu sonucun ardından Alanyaspor puanını 11 yaparken, Gaziantepspor da 11 puanda kaldı. Ligin bir sonraki haftasında Alanyaspor deplasmanda Osmanlıspor ile karşılaşacak. Gaziantepspor sahasında Konyaspor'u ağırlayacak.