Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Albayrak isyan etti: Emeklere yazık

Albayrak isyan etti: Emeklere yazık

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Basın Sözcüsü Metin Albayrak, “Beklentimiz adaletin tecelli etmesi. Türk futbolunu bir yere getirmek istiyorsak burada adalet tecelli olacaktır” dedi.

Albayrak isyan etti: Emeklere yazık

Spor Toto Süper Lig’in 30. Haftasında Beşiktaş evinde Yeni Malatyaspor’u 3-1 mağlup etti. Maç sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Basın Sözcüsü Metin Albayrak, zor bir maç olduğunu ifade ederek, “Çok istekliydik. 3 puanı aldık ve mutluyuz. Önümüzdeki hafta oynanacak olan derbiyi bekliyoruz. Taraftara çok teşekkür ediyorum. Biz iki senenin şampiyonuyuz ve hedef 3. şampiyonluk o amaçla gidip dönmek istiyoruz. Galatasaray’ın hedefleri de galip gelmek. Bizde arzulu ve istekliyiz. Galip gelip şampiyon olmak en büyük hedefimiz. Tüm camia olarak birliktelik içindeyiz. Bunu da şampiyonluklarla gösteriyoruz. Kenetlendik ve şampiyonluk inancımız var” diye konuştu.

“Beklentimiz adaletin tecelli etmesi”

Fenerbahçe ile oynanan derbi hakkında da konuşan Albayrak, "Maç oynandı ve hakem raporları var. Bu kararı verecek olan TFF’dir. Onların kararını bekliyoruz. Başka bir beklentimiz yok. Bu konuda manipülasyon yapmam söz konusu değil. Hakem kararıyla maç iptal oldu ve hakemin raporu TFF’ye gitmiştir. Onun kararını verecek olan TFF’dir. Beklentimiz adaletin tecelli etmesi. Türk futbolunu bir yere getirmek istiyorsak burada adalet tecelli olacaktır. Adalet herkes için eşit olmalı. Spor hukukunun doğru bir şekilde tecelli olması lazım” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

“Emeklere yazık”

Quaresma'ya yapılan harekette direk kırmızı kart verilmediğini belirten Metin Albayrak, “Burada emeklere yazık. Galatasaray maçındaki verilmeyen bir takım kararlarla düşmeyle ve şampiyonlukla alakalı kaderiyle oynuyorsun. Hakemlerin artık hakemlik dışında başka iş yapmamaları lazım. Bizlerin nasıl profesyonel bir işi varsa hakemlerde öyle bakmalı ve konsantre olmalı, gördüğünü çalmalı. Burada emekler var ve bunların çalınmaması lazım” dedi.

“Yabancı basındaki şeylere üzüldüm”

Kupada yaşanan olaylar ile ilgili olarak yabancı basındaki çıkan haberlere üzüldüğünü anlatan Albayrak, “O atmosferin içerisinde yabancı takımların oynamak istememe gibi bir durumu olursa nasıl yapacağız. Lütfen herkes sorumluluğunun bilincinde olsun. Objektif bir gözle kararlar verilsin” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı