Gazete Vatan Logo
Galatasaray Albayrak mağlubiyetin ardından isyan etti

Albayrak mağlubiyetin ardından isyan etti

Galatasaray'ın Kasımpaşa karşısında aldığı mağlubiyet ve penaltı kararının ardından Albayrak isyan etti.

Albayrak mağlubiyetin ardından isyan etti

İşte Abdurrahim Albayrak'ın açıklamaları:

"Maçın başında Gomis'in geçirmiş olduğu bir rahatsızlık hepimizi çok üzdü. Ama ısrarla da oynamak istedi, biz de oynattık. Bunlara gelene kadar verilmeyen yüzlerce penaltımız var. Bir verilmeyen penaltılar var. Bir de verilen penaltılar var. Hep susuyoruz. Galatasaray'a yakışır hareket etmek istiyoruz. Kimseyi üzmek istemiyoruz ama herkes bizi üzmeye başladı. Aslan bir kükrerse nasıl kükreyeceğini herkesin bilmesini istiyorum."

"Sivas'ta verilen bir penaltı oyundaki gardımızı düşürmüştü... Burada verilen bir penaltı. Penaltı ile uzaktan yakından alakası olmayan bir penaltı. Hiçbir zaman hakemleri üzmek istemedim ama Konya'da oynamış olduğumuz kupa maçında iki tane, onun ikinci ayağında iki tane penaltımız verilmedi. Antalya maçında yüzde yüz iki tane penaltımız verilmedi. Biz büyük bir camiayı temsil ediyoruz. Galatasaray, Sivas'ta 1-0'ın altından kalkabilecek bir takım ama orada penaltıyla 2-0'ı yakalatıp gardımızı düşürmek istediler."

"Burada 1-0 devre kapanıyordu. Tamamen topa girdi Serdar. Penaltı ile cezalandırılıyor, devreye 1-1 giriyoruz. Futbolcumuz da oynayamaz hale geliyor. İnsanlar kükrüyor, bir şeyler değişmiyor. Ofsayt goller atıyor... Biz böyle bir şeye tenezzül etmiyoruz. Bize Allah kimsenin hakkını nasip etmesin. Dün akşam biz o soğukta 1.5 saat idman yaptık. Gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Kasti midir değil midir... Kasti olduğuna inanmıyorum ama camiamız topyekûn ayağa kalktı. Telefonlarımız susmak bilmiyor. Her gün haksız penaltı…"

Haberin Devamı

"Başka söyleyecek bir şey yok. Mağlup olduk. Kaybetmeyeceğimiz bir maçı kaybettik o nedenle çok üzgünüz.