Gazete Vatan Logo
Galatasaray Albayrak'tan ağır eleştiri!

Albayrak'tan ağır eleştiri!

Galatasaray'ın eski yöneticisi Abdürrahim Albayrak, Galatasaray'ın seçim kararını değerlendirdi.

Albayrak'tan ağır eleştiri!

CNBC-e yayınına konuk olan Abdürrahim Albayrak, "1.5 yıl önce alınan seçim kararı hatalıydı. Şimdi alınan karar ise doğru. Ancak biraz daha erken olabilirdi. Biz bir ekibiz. Ali Dürüst benim yakın bir arkadaşımdır. Tek başıma bir yere gitmem. Ali Dürüst'le ve ekibimizle oluşabilecek bir grubun içinde yer alabilirim. Ben olmasam bile Ali Dürüst mutlaka yönetimde olmalı. O olursa zaten ben de o yönetimin içinde olurum.Galatasaray için elimi değil kellemi taşın altına sokarım. Ali Dürüst'le birlikte güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum" dedi.

Teknik direktörlere eleştiriler yönelten Albayrak, "Biz o takım ruhu ile geçen sene de şampiyon olurduk. Geçen sene bir yönetim kurulu değişikliği oldu, geldi Mancini sonra gitti başkası geldi. Biri sakallı diğeri sakalsız oldu. Demek ki parayla saadet olmuyor." şeklinde konuştu.

ÜNAL AYSAL'A DESTEK

Ünal Aysal'ın görevine devam etmesini istediğini söyleyen tecrübeli yönetici, "Ünal Aysal'ın görevine devam etmesini diliyorum. Başkan yönetim kurulundaki arkadaşlarından bayağı çekti. Bu saatten sonra başkanı kimse yönlendiremez zaten. Güzel bir ekip kurarsa başarılı olabilir. 4. yıldızla ilgili önemli bir yılımızdı. Birlik ve beraberlik Galatasaray açısından önemli. Bu birlik için herkes elini değil kafasını taşın altına koymalı. Galatasaray'a hizmet etmek ibadettir, hizmet ve ibadetten kaçılmaz. bu arkadaşlarımızla iyi bir yönetim kurulu olacağını düşünüyorum. Bu ailemizden çok değerli arkadaşlarımız geçip bu büyük göreve herkesin talip olacağına inanıyorum. Bildiğim kadarıyla bu fedakarlıktan kaçmayacak isimlerin olduğunu biliyorum." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı