Gazete Vatan Logo
Galatasaray Albayrak'tan Prandelli'ye jet yanıt

Albayrak'tan Prandelli'ye jet yanıt

Futbol Şube Sorumlusu Abdurrahim Albayrak, Prandelli'nin CAS'a gitmesine cevap verdi.

Albayrak'tan Prandelli'ye jet yanıt

Galatasaray muhabirleri ile bir araya gelen Abdurrahim Albayrak, Cesare Prandelli'nin sarı-kırmızılıları CAS'a şikayet etmesine cevap verdi.

Tecrübeli yönetici Prandelli sorunu için şu açıklamalarda bulundu:

"Şampiyon olsak şampiyonluk priminden de pay isteyecek. O da kendince haklıysa her yere gider. Biz de boş değiliz. Kazanmak için elimizde doneler evraklar var.

Türkiye'den çok iyi bir G.Saraylı avukat tuttuk. İsviçre'de de futbol hukukunda çok başarılı bir avukat var, ikisi davaya bakacak. Biz de davanın peşindeyiz. Haklı olduğumuzu düşünüyoruz."

Abdürrahim Albayrak her zaman olduğu gibi antrenmanı baştan sona takip etti. Albayrak basın mensuplarının sorularını yanıtlayıp Fenerbahçe derbisi öncesinde de olumlu mesajlar vermeye devam etti.
Takımının Fenerbahçe'nin 4, Beşiktaş'ın 3 puan önde olmasını gözönüne alarak iddialı konuştu ve Kadıköy'e lider gidip, lider döneceğiz mesajını verirken şu açıklamaları yaptı:
"Kadıköy'e lider gidip lider döneceğiz. Ne olursa olsun, barış içinde bir maç olsun. Kavga, gürültü ve patırtıdan dolayı insanlar artık televizyonlarını kapatmasınlar."
Ziraat Türkiye Kupası'nda Manisaspor'u farklı geçen ekibinin futbolundan da memnun olduğunu belirten Sarı - Kırmızılı yönetici, "Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başladık, iyi ve güzel bir maç olacak. İnsanlar evlerinde kavga seyretmek istemiyorlar. Maç günü milyonlarca insanın evine misafir olacağız. Keyifli bir maç olmasını diliyoruz. Fenerbahçe'nin gücünü biliyoruz. Bizim de gücümüz belli. Hamza hocamızın gelmesinin ardından daha neşeli idmanlar yapıyoruz. Bunun mimarı Hamza Hoca'dır" diye konuştu.
"KADIKÖY'E LİDER GİDİP LİDER DÖNERİZ"
Kadıköy'e 4 puan farkla gitmelerinin kendileri için avantaj olacağını dile getiren Albayrak, "Play-off maçına da bir puan önde gitmiştik ve bunun sayesinde de şampiyon olmuştuk. O maçta oynayan ve bunun bilincinde olan bir çok arkadaşımız bu kadroda. Bunu haftasonunda Kadıköy'de de sürdüreceğimize inanıyorum. Daha önce de dediğim gibi, Allah'ın izniyle Kadıköy'e lider olarak gider lider olarak Florya'ya döneriz" tespitinde bulundu.

Haberin Devamı