Gazete Vatan Logo
Galatasaray Albayrak'tan seçim açıklaması

Albayrak'tan seçim açıklaması

Abdurrahim Albayrak, Spor Toto Süper Lig'de Evkur Yeni Malatyaspor'u 2-0 yenerek, son haftaya lider girmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Albayrak'tan seçim açıklaması

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Albayrak, şampiyonluk yarışının stresli geçtiğini anlatarak, "90 dakika kaldı. Allah'ıma şükürler olsun, iyi bir maç oldu. Fatih (Terim) hocaya çok teşekkür ediyorum. Bir hafta Florya'da yattı. Dün gece de kimse uyumadı. Stresli geçiyor, kolay değil. Allah'ıma şükürler olsun bugün yendik. Şimdi Göztepe maçına hazırlanacağız. İnşallah İzmir'de galip gelip, şampiyon olacağız. Bunun için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz." diye konuştu.

Sarı-kırmızılı kulüpte 26 Mayıs'ta yapılacak seçimli olağan genel kurulda mevcut başkan Mustafa Cengiz'in listesinde yer alan Albayrak, şunları kaydetti:

"Mustafa Cengiz başkanıma da teşekkür ediyorum. Yönetimde olmamama rağmen birlik olduk. Galatasaray kongre üyelerine ve taraftarlarına bu galibiyeti armağan ediyoruz. Florya'nın havasını bozmasınlar. Florya'da inanılmaz bir uyum var. Seçimde bunun bozulmasını gerçekten istemiyorum. Üst üste şampiyonluklar yaşamak istiyorsak, bir başarını devamını istiyorsak bizim bu seçimde galip gelmemiz, kazanmamız gerektiğini düşünüyorum. Elbette buna kongre üyeleri karar verir. Verecekleri bütün kararlara da saygım sonsuz."

Haberin Devamı