Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Alex de Souza yıllar sonra FB TV'de!

Alex de Souza yıllar sonra FB TV'de!

Fenerbahçe'nin efsane kaptanı Alex de Souza, 7 yıl sonra FB TV ekranlarına çıktı ve açıklamalarda bulundu.

Alex de Souza yıllar sonra FB TV'de!

Türkiye'ye gelen ve Atiker Konyaspor maçını locada izleyecek olan Fenerbahçe'nin efsane kaptanı Alex de Souza, FB TV ekranlarına çıktı.

İşte Alex'in sözleri: Öncelikle sizlere özel teşekkürlerimi sunmak istiyorum. 6-7 senedir kulüp üzerinden taraftarlarımıza seslenememiştim. Bu fırsatı sağladığınız için teşekkür ediyorum.

Çocuklarım büyüyor. Maria 15 yaşına girecek. Hayali iyi bir tenisçi olmak. Antonia okuluna devam ediyor. Oğlum Felipe en küçük çocuğum 8.5 yaşında. Bizler ise annesi babası olarak onlara destek olmaya çalışıyoruz.

Gollerini izlerken duygulandı
Gollerimi izlerken duygulanıyorum. Ankara'ya ilk gidişimdi sanırım. Gençlerbirliği maçında 2 gol attım ve galip geldik. Hatıralarımda taze olan maçlardan. Samsunspor maçında attığım golü, içgüdülerimle attım. Bazı golleri hislerinizle atarsınız. Kaleci de beklemedi. Muazzam bir gol oldu. Antrenmanda çalıştığım ve planlayarak attığım goller benim için en güzel gollerimdir.
"Gerçek F.Bahçeli oldum"
İlk Galatasaray maçını iyi hatırlıyorum. Topun başına geçtiğimde aklıma ilk gelen 'Gerçek Fenerbahçeli Galatasaray'a gol attığınızda oluyorsunuz' cümlesiydi. Ben de bu maçta gerçek Fenerbahçeli olmuştum.
"CSKA Moskova maçı kariyerimin en önem karşılaşmalarından biri"
CSKA Moskova maçı benim için kariyerimin en önemli maçlarından biridir. Verimli olduğumdan dolayı çok mutluydum. Tam istediğim, kafamda şekillendirdiğim gibi gol oldu. Bu tür gecelerde profesyonel futbolcular yatağa çok rahat giriyor. Sevdiğim gollerden bir tanesiydi. Denedim ve gol oldu. Semih birlikte oynamaktan keyif aldığım oyuncuydu. Semih'le duvar pası yaptıktan sonra Uğur'a gol attırdık. Şampiyonlar Ligi'nde gruplardan çıkmıştık.

Haberin Devamı