Gazete Vatan Logo
Futbol Alex'in balon keyfi!

Alex'in balon keyfi!

F.Bahçe kaptanı Alex, lige verilen aradan yararlanarak Kapadokya'ya geldi.

FENERBAHÇE kaptanı Alex, lige verilen aradan yararlanarak Kapadokya'ya geldi. Fenerbahçe'nin yabancıları ülkelerine giderken, Brezilyalı oyuncu Türkiye'de kalarak bir günlüğüne ailesiyle birlikte Kapadokya'ya gelip, balona bindi.

Dün akşam saatlerinde İstanbul'dan eşi Jaine Mavad, takımın tercümanı Samet Güzel ve çocuklarının bakıcısı Natascha Skroski ile birlikte Anatolia Ballons ortaklarından Abdullah Uluer'in özel davetlisi olarak Nevşehir'e gelen Alex, geceyi Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Uçhisar Beldesi'ndeki CCR Butik Otel'de geçirdi. Alex ve beraberindekiler, bu sabah günün erken saatlerinde Kapadokya bölgesini havadan balonla gezerek güne başladılar.

Alex ve ailesi, dünyanın en önemli kültür, doğa ve manzara turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesini gökyüzünden izlediler. Yaklaşık 45 dakika havada kalan Alex, balondan indikten sonra "Kapadokya'yı nasıl buldunuz?" sorusuna tek kelime ile "harika" yanıtını verdi. Alex, futbolla ilgili sorulara ise cevap vermedi. Daha sonra sarı lacivertli takımın kaptanı Alex ve beraberindekilere "Uçuş belgesi" verildi. Bu arada Alex onuruna Anatolia Ballons ortaklarından Abdullah Uluer şampanya patlattı.

Haberin Devamı