Gazete Vatan Logo
Galatasaray Alex Telles'ten Galatasaray'a 3.350 milyon euro!

Alex Telles'ten Galatasaray'a 3.350 milyon euro!

Galatasaray'ın eski futbolcusu Alex Telles'le ilgili İspanyol basınından gündem yaratan bir iddia geldi. Brezilyalı sol bekin transferi için görüşmelerin başladığı öne sürüldü.

Alex Telles'ten Galatasaray'a 3.350 milyon euro!

Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Porto'nun yıldız ismi Alex Telles hakkında İspanyol basınından gündeme bomba gibi düşen bir transfer iddiası geldi.

Edinilen bilgilere göre Atletico Madrid yöneticileri, 26 yaşındaki Brezilyalı sol bekin menajerleriyle bir görüşme gerçekleştirdi.

Haberde Atletico'nun yapılan görüşmeler sonucunda Telles ile prensip anlaşmasına vardığı ve transferin önündeki tek engelin Porto'nun oyuncuyu bırakmak istememesi olduğu kaydedildi.

Bununla birlikte mali olarak sıkıntılı bir süreçten geçen Portekiz ekibinin serbest kalma bedeli 40 milyon euro olan oyuncuyu satmaya razı olabileceği aktarıldı.

Galatasaray, Telles'i 2016 yazında 6,5 milyon euro karşılığında Porto'ya gönderirken satış sözleşmesine koydurduğu madde gereği oyuncunun bir sonraki satışından elde edilecek kârın %10'una sahip olacak.

Telles'in 40 milyon euroya Atletico'ya gitmesi hâlinde Cim Bom'un kasasına 3 milyon 350 bin euro girecek.

(Fanatik)