Gazete Vatan Logo
Futbol Ali Ay: 'Ben istikrardan yanayım'

Ali Ay: 'Ben istikrardan yanayım'

Bursaspor Başkanı Ali ay ve Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, kulübün içinde bulunduğu duruma dair önemli açıklamalarda bulundu.

Ali Ay: 'Ben istikrardan yanayım'

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Başarılı olabiliriz, başarısız da olabiliriz ama şu anda 5. sıradayız ve bunun mutluluğunu kimse yaşayamıyor. Benim gitmem için bunu ima etmeniz yeterli diye söylüyorum her zaman. Sezon sonunda tekrar oturup, konuşacağız diye konuştuk. Bir taraf memnun olmadığı zaman uzatmanın anlamı yok" dedi. Başkan Ali Ay ise "Ben istikrardan yanayım. Çok güzel birlikteliğimiz oluştu. Sezon sonunda da görüşeceğiz. Başarılı olursak ben hocamla devam etmek istiyorum" diye konuştu.

Bursaspor'da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun geleceğine ilişkin dün Özlüce Tesisleri'nde yapılan toplantıda deneyimli çalıştırıcıyla sezon sonuna kadar devam etme kararı alınmıştı. Kulüp Başkanı Ali Ay ile Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, bugün Özlüce Tesisleri'nde basın mensupları ile bir araya geldi.

HOCAMIZLA DEVAM ETMEK İSTİYORUZ

Ligin ilk yarısındaki performanslarını değerlendiren Bursaspor Başkanı Ali Ay, "Basınla sosyal medyayla iyi ilişkiler kurma uğraşında oldum. Taraftarlarımızı çok seviyorum. İlk yarıyı geçirdik, 7-8 tane sakatlığımız var. Benim kanımca Serdar'ın sakatlığı çok etkiledi. İlk yarıyı bitirdik, 27 puandayız. Bunu çoğu kişi tahmin etmemişti. Mütevazi kadro kurduk. Kulübü nasıl devraldığımızı biliyorsunuz. Mali tablonun yanı sıra sportif başarıyla da uğraştık. Talihsiz olay oldu Gençlerbirliği maçında. Hedefimiz 30 puandı ama olmadı. Daha ilk yarı bitmedi aslında bir maçımız daha var. Talihsiz olaydan sonra hocamız doğal olarak bir nevi istifa için sözlü olarak başvurdu. Ben istikrardan yanayım. Çok güzel birlikteliğimiz oluştu. Hocamız da çok başarılı. Ben kabul etmedim o da devam etme kararı aldı. Sezon sonunda da görüşeceğiz. Başarılı olursak ben hocamla devam etmek istiyorum" dedi.

Haberin Devamı

SÖZLER FARKLI YERE ÇEKİLDİ

Taraftarlar ile Hamza Hamzaoğlu arasında yaşanan sorunlara ilişkin sorulara ise Başkan Ay, "Ya hoca kendini anlatamadı, ya taraftar anlamadı. Hocamız eski takımıyla ilgili konuşmak istemezken, siz soru sorunca cevap vermek zorunda kaldı. Söylediklerinden 3-4 cümle alındı, farklı yere çekildi. Burada yanlış algılanma oldu. Antep maçında haksız penaltı verildi, Beşiktaş maçında kırmızı verilmedi, haksız penaltı verildi. Gençlerbirliği maçında da ofsayttan gol atıldı. En az 5 puan daha eklense çok farklı olurdu" diye konuştu.

Haberin Devamı