Gazete Vatan Logo
Futbol Ali Ay: "Bence ucuz penaltılardı"

Ali Ay: "Bence ucuz penaltılardı"

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, Beşiktaş'a 2-1 yenildikleri maçta ilk yarı iyi oynadıklarını ilk penaltıdan sonra takım disiplininden uzaklaştıklarını belirtti.

Ali Ay: "Bence ucuz  penaltılardı"

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklama yapan Ay, "Seyrettikten sonra daha net karar verebilirim ama bence birinci penaltı herhalde çizginin dışındaydı. İkinci penaltı için yorum yapamayacağım. Bence ucuz penaltılardı. Beşiktaş'ı tebrik ediyorum." diye konuştu.

Marcelo'nun kaleci Harun Tekin'le yaşadığı pozisyonu görmediğini aktaran Ali Ay, "Marcelo'nun pozisyonunu görmedim ama şunu söyleyebilirim, Harun gördüğüm, tanıdığım en iyi futbolculardan bir tanesi. Artistik hareket denilen hareketi yapmamıştır. Bence o pozisyonun kırmızı kart olması lazım." ifadelerini kullandı.

İlk golün ardından takım disiplininden uzaklaştıklarının altını çizen Ali Ay, şunları kaydetti:

"Açık oyuncularımızın daha verimli olması lazımdı. İlk yarı gayet güzel oynadık. Penaltı golünü yedikten sonra takım disiplininden uzaklaştık. Onun için maalesef 2-1 mağlup olduk. Taraftarlarıma teşekkür ediyorum. Gayet güzel maçlarını seyrettiler, Bursaspor'u desteklediler. İnşallah biz de bundan sonra Beşiktaş taraftarlarını Bursa'ya bekliyoruz. 21. yüzyılda taraftarın yasaklanmaması lazım. Herkes gelsin takımlarını desteklesin ve güle oynaya evlerine gitsinler. Artık bu işi savaşa çevirmememiz lazım. Neticede futbolun festival havasında, eğlence havasında geçmesi lazım."

Haberin Devamı