Gazete Vatan Logo
Futbol Ali Dürüst'ten flaş açıklamalar!

Ali Dürüst'ten flaş açıklamalar!

TFF Asbaşkanı Ali Dürüst, 360 TV'de yayınlanan ve Serhat Ulueren'in sunduğu Telegol programına açıklamalarda bulundu.

Ali Dürüst'ten flaş açıklamalar!

Ali Dürüst'ün açıklamaları şöyle;

"Biz buraya formamızı çıkarıp geldik. Federasyona hizmet için geldik. Hakemlerle ilgili benim görüşüm 20 senedir aynı. Hata yapılır. Hiçbir zaman kasıt aramadım. Kurullar bağımsız çalışır. Bizim bireysel şekilde etkimiz olmaz. Bizim lobiciliğimiz söz konusu olmaz. Hakem hatasıdır olur. Her zaman olur. Biz de yöneticiyken hatalardan müzdarip olup açıklama yaptık ama aşırıya kaçmadık. Benim federasyonda olmam Galatasaray'a karşı hakemleri etkilemez. Bu söz konusu değil."

"KURUMU KORUMAK İÇİN KAVGA EDERİM"

"Kavga etmemizi gerektirecek bir sebep yok. Kurumu korumak adına kavga ederim ama kendi adıma kavga etmeme gerek yok. Şu andaki görevim federasyonu korumak. Hakemler maç yönetmeye gidiyor. Bunlardan etkilenmezler. Biz buraya federasyonda görev almaya geldik."

"G.SARAY'IN BAŞARILARINDA BİZ VARDIK"

"Şu anda Galatasaray'ın yönetimi var ve çalışmalarını sürdürüyorlar. Ben 20 sene Galatasaray yönetimindeydim ve federasyona girmem kendi seçimimdir. Şu anda Galatasaray'la bir ilişkim yok. Galatasaray'da kişiler öne çıkmamaya özen gösterir. 3. yıldızı taktığımızda da oradaydık. 4. yıldızı hazırlarken de Fatih Hoca ve biz vardık. Geçen sezon 4. yıldızı da biz ve Hamza Hoca taktık."

Haberin Devamı