Gazete Vatan Logo
Galatasaray Ali Ece'den o isime çarpıcı yorum: Kağıt helva gibiydi!

Ali Ece'den o isime çarpıcı yorum: Kağıt helva gibiydi!

Galatasaray, Süper Lig'in 23. haftasında Kadıköy'de ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ederek Sarı - Lacivertli ekibin 20 yıllık evinde yenilmezlik serisini sonlandırdı.

Ali Ece'den o isime çarpıcı yorum: Kağıt helva gibiydi!

Kadıköy'de 20 yıllık serüven sonra erdi, Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 3-1'lik skorla mağlup etti. Sarı - Kırmızılı ekibin gollerini 40. dakikada Ryan Donk, 80. dakikada penaltıdan Radamel Falcao ve 90+7'de Henry Onyekuru kaydederken, Sarı - Lacivertli ekibin ise golünü 21. dakikada penaltıdan Max Kruse kaydetti.

Karşılaşmayı değerlendiren Ali Ece, Ersun Yanal'ın oyuncu seçimini eleştirdi. Tolgay Arslan'a ilginç bir benzetme yapan Ali Ece, 'Ersun Yanal, kendi takımını doğru dürüst hiç analiz etmemiş. Jailson’u stoper oynatması, rakiplerine maden vermesi demek. Fenerbahçe’nin bir diğer hatası ise Gustavo’nun yerine Tolgay Arslan'ı oynatmak. Ara sıra Türkiye Kupası maçlarında şans buluyor ama o maçlar genellikle Fenerbahçe’ye denk takımlarla oynanmıyor. Mesela Kırklarelispor. Saygım sonsuz tabi ama Fenerbahçe’nin gücünde olmadığını herkes malum biliyor. Tolgay Arslan o maçta bile çok kötü oynuyordu. Bu maçta Gustavo ya da Emre’nin yerine Tolgay’ı oynatmak şeye benziyor: Restorana gidiyorsun yemek yiyorsun tatlı ne var diyorsun künefe kadayıf ikisi de yok buyurun size kağıt helva. Kağıt helva gibiydi Tolgay Arslan. ' yorumunu yaptı.

Haberin Devamı