Gazete Vatan Logo
Futbol Ali Ece'den Ozan Tufan yorumu: İlham kaynağı olacak

Ali Ece'den Ozan Tufan yorumu: İlham kaynağı olacak

Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı 3-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Ali Ece mücadele hakkında yorumlarda bulundu.

Ali Ece'den Ozan Tufan yorumu: İlham kaynağı olacak

Fenerbahçe futbolu, Abdullah Avcı ve Ersun Yanal yönetimi ile ilgili açıklamalarda bulunan Ali Ece, Ozan Tufan'ın performansına ise ayrı bir parantez açtı.

Beşiktaş'ı 3-1 mağlup ettiği karşılaşma sonucunda, lider DG Sivasspor ile puan farkını 6'ya indiren Fenerbahçe'de moraller en üst seviyede. Derbi sonrası NTV'de yayınlanan 90+ programında Nebil Evren'in sorularını yanıtlayan Ali Ece derbinin sonucuna Ozan Tufan'ın performansının direkt etki ettiğini sözleriyle belirtti. Ece, "Ersun Yanal'ın hatasından vazgeçip doğruyu bulması. Bu takımın merkezi dinamizmi Ozan Tufan'dan geçiyor, bugün de gördüğümüz gibi. Ozan Tufan'ın attığı gol ekstra, mücadelesi ekstra. İlk yarı sona erdiğinde Ozan Tufan'ın kaptığı 6 top vardı." yorumunda bulundu.

Abdullah Avcı'nın hataları hakkında da yorumlarda bulunan Ali Ece özellikle hocanın hatalı mekan ve rakip analizi olduğunu dile getirdi. Ali Ece, "Kadıöy'de Fenerbahçe, deplasmandakine göre iki Fenerbahçe gücündedir. İlk golü attığı zaman arkaya taraftarı alır. Hakem ve rakip üzerinde baskıyı kurar. Ve daha sonra ikinci golü mekan kendi kendine atar." açıklamalarına yer verdi.

Haberin Devamı

Ozan Tufan'ın performansı hakkında da yorumlarına devam eden Ali Ece, "Ozan Tufan'ın bazı yetenekleri gerçekten iyi. yetenek sadece röveşata golü, top tekniği, topu sektirmesi değil. Ama gidip delici koşular yapabilmesi, rakip savunmanın dengesini bozabilmesi.. Ozan Tufan ortada topla buluştuğu zaman ofansif anlamda takıma katkı sağlayabilen bir oyuncu, çizgide buluşunca değil alakası bile yok.

Nebil Evren'in, Ozan Tufan'ın bu formunu sürdürmeye devam ederse unutulmaz bir ikinci şans hikayesi yazacağını söylemesine katılan Ali Ece, "İlham kaynağı olacak." yorumunda bulundu.

CANLI BAHİS, Misli.com'da başladı! Maç listesini görmek için buraya tıklayın!