Gazete Vatan Logo
Futbol Ali Ece'den şampiyonluk değerlendirmesi!

Ali Ece'den şampiyonluk değerlendirmesi!

Süper Lig’de heyecan fırtınası sürüyor. 21. hafta maçlarında puan durumu kızıştı. Sivasspor, Başakşehir karşısında 2 puan kaybetmesine rağmen liderliği geri aldı. En yakın rakibi Trabzonspor’un 1 maçı eksik… Galatasaray Kasımpaşa engelini galibiyetle tamamlayarak puanını 39’a çıkardı ve Fenerbahçe’yi 1 puanla geride bıraktı. Yazarımız Ali Ece, şampiyonluk yarışı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Ali Ece'den şampiyonluk değerlendirmesi!

Süper Lig’de şampiyonluk yarışı veren 7 takım adeta birbirinin ensesinde. 21. haftada Süper Lig’in üst sıralarındaki Başakşehir ve Sivasspor karşı karşıya geldi. Mücadele beraberlikle sonuçlandı. Sivasspor puanının 42’ye yükselterek tekrar liderlik koltuğuna oturdu. Gençlerbirliği deplasmanında galip gelen Trabzonspor 41 puanla ikinci sırada yer alıyor. Bordo mavililerin ertelenen Yeni Malatyaspor mücadelesi henüz oynanmadı.

40 puanlı Başakşehir ise üçüncü sırada kaldı. Galatasaray Kasımpaşa engelini galibiyetle tamamlayarak puanını 39’a çıkardı ve Fenerbahçe’yi 1 puanla geride bıraktı. Beşiktaş evinde Gaziantep FK’yı yenerek puanının 36’ya yükseltti ve yedinci sıradaki yerini korudu. Üst sıralardaki iki takım Fenerbahçe ve Alanyaspor ise puanları paylaştı. Bu sonuçla Fenerbahçe puanının 38’e, Alanyaspor ise 39’a yükseltti.

7 takımın şampiyonluk yarışını yorumlayan Ali Ece,"Herkes yolda ve kapıdan girerken 'Şampiyon kim olacak?' diye soruyor. Önümüzdeki hafta bu 7 takım yoğun bir şekilde birbirleriyle karşılaşacak. Başakşehir-Beşiktaş maçına baktığımızda Beşiktaş'ta kaç kişi kart sınırında. Trabzonspor-Sivasspor maçında da kart sınırında olanlar var. Fikstür avantajı diye bir şey yok." dedi.

Haberin Devamı

Ali Eceden şampiyonluk değerlendirmesi