Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Koç gibi geliyor

Koç gibi geliyor

Fenerbahçe Kongre üyesi Ali Koç, Fenerbahçe Başkanlığı konusunda Aziz Yıldırım'la görüştüklerini ve yakın bir tarihte aday olacağını açıkladı.

Koç gibi geliyor

F .BAHÇE’NİN eski asbaşkanı, camianın en önemli kişilerinden Ali Koç, dünkü genel kurulda bir sonraki dönemde başkanlığa aday olacağını resmen açıkladı. Başkan Aziz Yıldırım’dan yeni oluşturacağı yönetime girmesi için teklif aldığını ancak bunu kabul edemediğini belirten Koç, taraftarları heyecanladıracak şu sözleri sarf etti:

“BAŞKANIMIZIN bana olan güvenine ve beni yönetim kuruluna davet etmesine teşekkkür ediyorum. Kendisiyle birkaç görüşmemiz oldu. İçten ve samimi bir şekilde konuştuk. Yarını ve bugünü konuştuk. Daveti yerine getiremedim, özel durumumdan dolayı. Başkanımızın dava lehimize sonuçlanana kadar camiamızın başında olması gerektiğine ben de inanıyorum. Davanın lehimize sonuçlanması şampiyonluklardan daha önemli. Hep beraber dava sonuçlanana kadar omuz omuza vermeliyiz.

KÜÇÜKLÜĞÜMDEN beri hayâl ettiğim başkanlık adaylığı konusunda bugün olmasa da yarın elimizi taşın altına koymamız gerektiğini başkanımızla beraber istişare ettik. Artık bunun zamanı geldi. O gün ne zaman olur bilmiyorum ama başkanımızın da tecrübesiyle bizlere destek olacağını biliyorum.

Haberin Devamı

‘SİHİRLİ DEĞNEK YOK’

Keşke ‘Ali Koç başkan, F.Bahçe şampiyon’ denecek kadar kolay olsa her şey. Ancak kimsenin elinde sihirli değnek yok. Yeniden en kısa zamanda daha güzel günleri göreceğiz.”

Yıldırım: Benden sonra Ali Koç!
F.BAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım da, görevi bıraktıktan sonra Ali Koç’u destekleyeceğini açıkladı: “Ali Koç’la 1-2 ay görüşmedik. Ama aramız açık değildi. Kendisi bana söz verdi. Ben görevi bırakınca, başkanlığa aday olacak. Ali Koç sözünden dönmez. Herkes bilsin burada çapulculara yer yok.”