Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Ali Koç: Şu an transfer yapamıyoruz

Ali Koç: Şu an transfer yapamıyoruz

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bankalarla yaptıkları anlaşmanın kısmen kabul edildiğini söyledi, “40-50 milyonluk limit bekliyorduk, olmadı. Ama şu an itibariyle transfer yapamıyoruz” diye konuştu.

Ali Koç: Şu an transfer yapamıyoruz

Sarı-lacivertli takımın başkanı Ali Koç, Gaziantep FK maçı sonrası yaptığı açıklamada “Bankalarla yaptığımız anlaşmayı kısmen kabul ettiler. 40-50 milyonluk bir limit bekliyorduk ama şu an itibariyle transfer yapamıyoruz” dedi.

Koç “Bizim yaptığımız başvurular, kurallara göre de kabul edilmemesi için hiçbir nedeni olmayan, iki ayrı bankayla yaptığımız münferit anlaşmalar. Son durağımız tahkim. Anlaşmamız kabul edilseydi 40-50 milyon TL’lik harcama limitimiz artacaktı” diye konuştu.

Başkan Koç, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Geçen hafta karar verselerdi Tahkim Kurulu’na daha erken gidecektik. İnanıyorum ve umuyorum ki Tahkim çabuk toplanır. İhtiyaç halinde toplanıyor. Bu konu acil bir gözle ele alındığında hakkımızın verilmesi için dua ediyoruz. Bugün itibariyle Fenerbahçe transfer yapamıyor”

Kalabalık olan mevkide 3-4 kişi yollayacaklarını dile getiren Başkan Koç, “Bunu da göreceksiniz, belki sol beke transfer yapacağım. İhtiyacımız olan mevkiye oyuncu almış olacağız. Belki fazlalık olan yerlerden tasarrufa gitmiş olacağız. Ama böyle olunca manevra alanı bırakılmıyor” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı