Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Ali Koç ve Comolli güçlerini birleştirdi

Ali Koç ve Comolli güçlerini birleştirdi

F.Bahçe'nin yeni başkanı ve sportif direktörü olması beklenen Fransız idareci, dün işbaşı yaptı.

Ali Koç ve Comolli güçlerini birleştirdi

Ali Koç ve Comolli, Kocaman’ın 46 sayfalık raporunu inceledi. Takımı aylardır takip ettiği için yabancılık çekmeyen Comolli, izlenecek yol haritasını çizecek.

ÖNCEKİ gün taraftara açık yapılan görkemli törenle mazbatasını alan başkan Ali Koç, dün resmen işbaşı yaptı. Takımın yeni sportif direktörü olması beklenen Damien Comolli de İstanbul’a ayak basarken, ikili dün kulüpte bir araya geldi.
20 yıllık Aziz Yıldırım döneminden sonra kulüpte ciddi bir revizyon yaşanmasına kesin gözüyle bakılırken, kafa kafaya veren ikili izlenecek yol haritasını birlikte çizecek. Kapalı kapılar ardında yapılan zirvede kulübün son durumunun masaya yatırıldığı öğrenildi.
KOÇ ve Comolli ilk olarak teknik direktör Aykut Kocaman’ın sezonun bitmesiyle birlikte eski yönetime sunduğu 46 sayfalık raporu inceledi. Comolli, anlaşmaya vardığı Koç’un direktifleri doğrultusunda aylar öncesinden F.Bahçe’yi mercek altına almıştı. Sarı-lacivertlilerin karşılaşmalarını izlediği gibi maç sonu analizlerine de hafta hafta bakma fırsatı bulan Fransız idareci, bu yüzden kulübe yabancılık çekmedi.
MALİ YAPIYA GÖRE
İLK zirvede teknik direktör konusunda henüz bir karar verilmezken, takımdan gönderilmesi ve kalması düşünülen futbolcuların da konuşulduğu öğrenildi. Kulübün mali yapısına ve finansal fair-play sınırlamasına göre hareket edecek
olan ikili, çok fazla vakit kaybetmeden somut adımlar atılmasından yana.
TOPLANTILARIN yönetim kurulundaki isimlerin katılımıyla düzenli olarak yapılacağı belirtilirken, yönetimdeki görev dağılımının ardından herkesin bir işin ucundan tutacağı öğrenildi.

Haberin Devamı