Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe "Kocaman ile şampiyon olacağız!"

"Kocaman ile şampiyon olacağız!"

Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Yıldırım, Aykut Kocaman'ın takımın başında kalmasının ardından açıklamalarda bulundu.

"Kocaman ile şampiyon olacağız!"

“Hocamız Osmanlı maçı sonrası demoralize olmuştu. Kendisiyle konuştuk ve döndü. Güvenmesek takımın başına getirmezdik. F.Bahçe bu günleri taraftarıyla, camiasıyla, formasıyla aşacak ve şampiyon olacak güçte.”

SÜPER Lig’de önce Kayserispor ardından da Osmanlıspor ile karşılaşan F.Bahçe, iki mücadelede de son dakika golleri yedi ve 4 puan bıraktı. Sarı-lacivertliler bu iki kaybın ardından 11. hafta sonunda lider G.Saray’ın 9 puan gerisine düştü.

OSMANLISPOR ile cumartesi günü oynanan son maçın ardından teknik direktör Aykut Kocaman, ortada bir başarısızlık olduğunu ifade ederken “Bunun birçok sorumlusu var. Biri de benim. Kendi adıma gerekeni yapacağım” diyerek istifa sinyali verdi.

ANCAK tecrübeli çalıştırıcı dün yapılan antrenmanda takımının başında sahaya çıktı. Çalışmayı takip eden asbaşkan Ali Yıldırım da aradan geçen 2 günde neler yaşandığını anlattı. İşte Yıldırım’ın o sözleri:

KOCAMAN NASIL İKNA EDİLDİ?
“CUMARTESİ günü maçtan sonra hocamız basın toplantısında açıklamalar yapmış. Sonra benim bilgim dahilinde 2 günlük tatile gitti. Bugün (dün) de döndü ve takımının başında. Hocamız, Osmanlıspor maçından sonra demoralize olmuştu. Son iki haftada son dakikada yenilen goller hocayı üzdü.
Kendisiyle konuştuk ve döndü. Güvenmesek takımın başına getirmezdik. F.Bahçe bu günleri taraftarıyla, camiasıyla, formasıyla aşacak ve şampiyon olacak.”
KADRO DIŞI İDDİALARI
“ŞU ana kadar öyle bir şey yok. O konuyu hocayla görüşün. Neticeler başarısız olunca spekülasyonların yapılması normal. Şu anda ceza durumu olmadı.”
DEVRE ARASI TAKVİYE YAPILACAK MI?
“İnşallah olur. F.Bahçe’nin ihtiyacı varsa yapılır.
VAN PERSIE KONUSU
“VAN Persie ile ilgili çok iyi şeyler düşünüyoruz. İyileşip sahalara dönmesini bekliyoruz.”

Haberin Devamı