Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Allah'ından bul THOMSON!

Allah'ından bul THOMSON!

Geçen sezon Ivan Bebek'in F.Bahçe'yi katletmesinin ardından dün de Craıg Thomson, Beşiktaş'ı adeta Şampiyonlar Ligi'nden eledi.

Allah'ından bul THOMSON!

Skor 1-0’ken arkadan gelip Beck’i indiren Gonzalez, Alman oyuncuya takılıp düştü. Herkes Beşiktaş lehine faul beklerken İskoç hakem skandal bir karara imza atıp penaltı ve kırmızı kart verdi, Kartal’ı adeta infaz etti.

GERİDE bıraktığımız sezon Braga maçında Hırvat hakem Ivan Bebek’in verdiği skandal kararlarla F.Bahçe’yi adeta tek başına Avrupa Ligi’nden elemesi hâlâ akıllardaki tazeliğini korurken dün de Beşiktaş, İskoç hakem Craig Thomson’ın katliamıyla karşı karşıya kaldı.

MAÇIN 29. dakikasında skor 1-0’ken savunmanın arkasına atılan topa Andreas Beck ve Derlis Gonzalez birlikte hareketlendi. Arkadan gelen Gonzalez, vurduğu darbeyle Beck’i yere sererken sonrasında Alman futbolcuya takılıp düştü. Herkes Beşiktaş lehine faul çalınmasını beklerken Thomson akılalmaz bir şekilde penaltıya hükmetti.

TOP KONTROLÜNDE DEĞİL

ANCAK bununla da kalmadı ve adeta Beşiktaş’ın sanki maçı çevirmesinin de önüne geçmek istercesine top Gonza-lez’in kontrolünde de olmamasına karşın Beck’e kırmızı kart gösterip temsilcimizi 10 kişi bıraktı. Penaltı ve kırmızı kart verilmesi karşısında siyah-beyazlı oyuncular ve teknik heyet şaşkına dönerken yapılan yoğun itirazlar da kararı değiştirmedi.
İTİRAZ sonrası Aboubakar da sarı kart gördü. Penaltıyı kullanan Yarmolenko topu ağlara gönderince 1 kişi eksik olan Kartal, Kiev önünde 2-0 geri düştü.

Haberin Devamı