Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Almanya'dan Löw bombası!

Almanya'dan Löw bombası!

Joachim Löw'ün, İstanbul'a gelmesi ve İsmail Kartal'la Boğaz'da yemek yemesi sonrasında Alman kanalı bombayı patlattı.

Almanya'dan Löw bombası!

Daha önce Alman Sport1 TV'de yayınlanan Telekom Spieltaganalyse isimli prgramda Joachim Löw'ün Fenerbahçe'yle birlikte Alman Milli Takımı'nı da çalıştıracağı iddia edilmişti.

Löw'ün bir ayağının sürekli İstanbul'da olması, menajerinin de Türk asıllı olması ile ilgili olarak Almanya'dan ikinci bir sürpriz iddia daha geldi. SRF kanalında yayınlanan SportAktuell isimli programın ilk bölümünde Şampiyonlar Ligi eşleşmeleri değerlendirilirken, Alman Milli Takımı'nın hocası Löw'ün İstanbul seyahati de gündeme geldi.

Löw'ün Alman Futbol Federasyonu'ndan izinli olarak Fenerbahçe Kulübü'ne danışmanlık yaptığı ve Türk ekibinden bunun karşılığında ücret aldığı iddia edildi. Löw'ün, zaman zaman Türk ekibinin teknik direktörü İsmail Kartal'ın yardımcılarını Almanya'da ağırladığı onlara kendi yardımcıları aracılığıyla bizzat eğitim verdiği iddia edildi. İsmail Kartal'ın da daha önce yardımcı antrenörlük yaptığı dönemlerde yine Löw'ün yanında eğitim aldığı iddia edildi.

Löw'ün, sezon başında Fenerbahçe'den teklif aldığı ama Alman teknik adamın dostu olan Fenerbahçe başkanına, "Her zaman takımı tanıyan yardımcı antrenörlerle çalışmalısınız" tavsiyesi ile Kartal'ın takımın başına geçtiği belirtildi. Löw'ün, Kartal'ın eğitmenliğine de devam ettiği ve çok sık Türk teknik adama görüşlerini aktardığı da yine iddialar arasında yer aldı.

Haberin Devamı

(Fotospor)