Gazete Vatan Logo
Futbol Almanya onları konuşuyor

Almanya onları konuşuyor

Almanya'da İlkay Gündoğan ile Sıla Şahin aşkı konuşulmaya devam ediyor.

Almanya onları konuşuyor

Dortmund'un yeni starlarından olan Türk kökenli futbolcu İlkay Gündoğan ile TV starı Sıla Şahin aşkı, Almanya'da magazin camiasında ilk sırayı aldı. Sıla ile İlkay aşkını günlerdir sayfalarına taşıyan Alman Bild Gazetesi, yeni çift hakkında bugün yeni bir haberi sayfasına taşıdı.

İlkay Gündoğan'ın yeni aşkı hakkında herhangi bir yorum yapmadığını yazan bild, Sıla Şahin'in bu sabah Alman RTL Televizyonu'nda katıldığı bir proğramda, sürekli yüzünün güldüğünü ve "ben hakikaten çok mutluyum! dediği ve bunun üzerine proğramı idare eden moderatörlerin, " bu mutluluğunuzun kaynağı İlkay Gündoğan olabilir mi?Sorusuna da, güzel oyuncunun "evet" dediğini okurlarına aktardı.

Almanya onları konuşuyor

Bir süre önce playboy dergisine verdiğı çıplak pozlarla günlerce konuşulan Sıla Şahin'in, RTL Televizyonu tarafından her yıl düzenlenen 'son dans' (Let's Dance) adlı yarışmanın bu akşam ki finalinde, Manuel Cortez'e( 34) karşı yarışacağını yazdı. Akşam saat 21:15'te başlayacak yarışmanın birincisini, stüdyoda bulunacak jüri üyeleri ve izleyiciden gelecek oyların belirleyeceği belirtildi.

Sıla Şahin'in annesinin Bild'e açıklama yaptığını da yazan gazete, Hanife Şahin'in "Sıla eğer istiyorsa, ben İlkay ile tanışmaya hazırım.Tanışmada, bu akşam(dans yarışmasında) olabilir" dediğini haberinde aktardı.

Haberin Devamı