Gazete Vatan Logo
Galatasaray Fenerbahçeli Çalışkan'dan anlamlı aracılık

Fenerbahçeli Çalışkan'dan anlamlı aracılık

İSTANBUL Emniyet Müdürü Dr.Mustafa Çalışkan, personeli olan bir polis memurunun kas hastası olan 2 çocuğunu önce evlerinde ziyaret etti, ardından istekleri doğrultusunda Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve futbol takımı kalecisi Fernando Muslera'yla görüştürdü. Makamında ağırlayıp 19 ve 21 yaşındaki gençlerle görüştürdüğü ikiliden Muslera'nın, "Müdürüm ufak bir trafik cezam var" şeklindeki şakasına "O ceza bende. Ben o cezayı cebimden ödeyeceğim" şeklinde cevap vermesi görüşmeye samimi ve eğlenceli bir hava kattı.

Fenerbahçeli Çalışkan'dan anlamlı aracılık

Türk Polis Teşkilatı'nın 173. kuruluş yıl etkinlikleri kapsamında, Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli polis memuru Fehmi Yardımcı'nın kas hastası çocukları 19 yaşındaki Alperen ile 21 yaşındaki ağabeyi Mehmet Emin'i geçtiğimiz hafta evlerinde ziyaret eden İstanbul Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan, ziyaret sırasında kendilerinden bir isteği olup olmadığını sorduğu 2 gençten "en büyük hayalimiz Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve futbol kalecisi Muslera ile görüşmek" cevabını alınca görüşmenin gerçekleşmesi için temaslarda bulundu.
Yapılan temasların ardından olumlu cevap alınınca görüşme yeri olarak İstanbul Emniyet Müdürlüğü makamı belirlendi. Makamında bu gün önce 19 ve 21 yaşındaki Alperen ile Mehmet Emin'i ağırlayan Çalışkan, ardından Terim ile Muslera'nın gelmesiyle aracı olduğu görüşmeyi gerçekleştirmiş oldu.
Samimi bir havada geçen görüşmede, Terim ve Muslera'yla sohbet etme imkanı bulan abi kardeş Alperen ve Mehmet Emin, hayallerinin gerçekleşmesini sağladıkları için Çalışkan'ada teşekkür ettiler.Sohbet sırasında Muslera'nın Çalışkan'a yönelerek "Müdürüm ufak bir trafik cezam var" şeklindeki konuşmasına "tamam Muslera o ceza bende. Ben o cezayı cebimden ödeyeceğim" şeklinde verdiği cevap gülüşmelere neden oldu.
Emniyet Müdürü Dr.Çalışkan, “ Ben bu ziyaretten dolayı çok mutlu oldum. Bu kardeşlerimizi ziyarete gittiğimde bu isteklerini bana söylemişlerdi. Fatih Hocam bizi kırmaz inşallah dedim. Fatih hocam bu ülkenin gerçek bir markasıdır. Ülkemizi her konuda güzel temsil eden birisi. Bu ziyaret, bizi çok onurlandırdı. Muslera için de çok teşekkür ederiz. Gerçekten çok sevilen, hal, hareket, tavır ve duruş olarak çok sevilen birisi. Bizden biri gibi. Ben şahsen de çok seviyorum.” dedi.
"TAMAM MUSLERA, O CEZAYI BEN CEBİMDEN ÖDEYECEĞİM"
Terim, bunun üzerine, “Siz söyledikten sonra bizim için emirdir. Sizin dostluğunuz bizim için her zaman kıymetlidir. Siz bizden daha hassassınız her konuda. Biz burada Müdürümün yanında kulüpler dışındayız. Renkler dışındayız. İnsani olarak her zaman emrindeyiz. Bizim önem verdiğimiz değer verdiğimiz önemli bir insandır. O söyler biz gideriz. Müdürümüz ne söylerse biz yapmaya hazırız, keşke daha fazlasını yapabilsek aramızda o takım bu takım diye bir şey yok. Aramızda bir insani ilişki meselesi. Onlar da bizim evladımız. Böyle bir güzel günde bizi çağırdığınız için çok teşekkür ederim. Ne zaman isterseniz geliriz.” derken, Muslera sohbete dahil olarak, “Çok teşekkür ediyorum. Ziyaret için çok mutlu oldum. Bu arada küçük bir trafik cezam vardı, bundan sonra artık bana ceza vermezler heralde” deyince Emniyet Müdürü Çalışkan, “Tamam Muslera, o ceza bende. O cezayı ben cebimden ödeyeceğim" demesi gülüşmelere neden oldu.
Fatih Terim, Emniyet Müdürü Çalışkan’a üzerinde kendi ismi olan Galatasaray forması hediye ederken, Alperen ve Mehmet Emin’e de Muslera imzalı formasını hediye etti.

Haberin Devamı

Haberin Devamı