Gazete Vatan Logo
TFF 1.Lig Altınordu'yu Salih uçurdu

Altınordu'yu Salih uçurdu

Türkiye Kupası'nda Kadıköy'de F.Bahçe'den 1 puan alan PTT ekibinin başarısının altındaki sır perdesi aralandı

Altınordu'yu Salih uçurdu

ZİRAAT Türkiye Kupası’nda F.Bahçe’ye kök söktüren Altınordu’nun başarısının altındaki Salih Uçan’un büyük rolü olduğu ortaya çıktı. Karşılaşmadan önce kendisini keşfeden eski teknik direktörü Hüseyin Eroğlu’yla bir araya gelen sarı-lacivertlilerin 2 sezonluğuna Roma’ya kiraladığı yetenekli yıldız daha sonra da soluğu Altınordu’nun soyunma odasında aldı.

EROĞLU’NUN gençler ağırlıklı öğrencileriyle kısa bir görüşme yapan Salih’in “Ben de bu takımda aynen sizin gibi oynadım. Üzerinizdeki formanın kıymetini bilin. Bu takım beni çok üst seviyelere taşıdı. Önce F.Bahçe’ye oradan da Roma’ya gittim. Bunu siz de başarabilirsiniz. Bunun en iyi örneği benim. Eminim ki sizin aranızdan da gerek Süper Lig’de gerek Avrupa’da boy gösterecek oyuncular çıkacaktır” sözleri o kadar etkili oldu ki, Altınordu F.Bahçe’ye sahayı dar etti.

SALİH’E AB ENGELİ

ÖTE yandan Salih’in, şans bulamadığı Roma’dan ayrılıp devre arası F.Bahçe’ye döneceği konuşulsa da bunun zor bir ihtimal olduğu öğrenildi. İtalya’da bir senesini tamamlaması durumunda gelecek sezon Serie A’da Avrupa Birliği vatandaşı statüsünde oynayabilecek olan 20 yaşındaki gelecek vaadeden orta sahanın 2014-15 sezonunu başkent ekibinde bitirmesine kesin gözü ile bakılıyor.

Haberin Devamı