Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Altyapıya veteran seçtiler

Altyapıya veteran seçtiler

Altyapıya veteran seçtiler 18 yaşındaki Emre Mor, A Milli Takım’da oynarken Beşiktaş, Almanya’da altyapıya 17-20 yaşındaki futbolcu adayları arasından seçme yaptı.

Altyapıya veteran seçtiler

BEŞİKTAŞ Altyapı Koordinatörü Emrah Bayraktar, Almanya’da siyah-beyazlı takımın altyapısına yeni yetenekler arıyor... Ancak işin ilginç olan tarafı bu seçmeye katılanların yaşının altyapı için biraz ilerlemiş olması...

U21 Takımı’nı Malezya’ya özel bir turnuvaya yollayıp kendisi gitmeyen ve diskalifiye olan takımı Türkiye’ye döndüremeyen, U13 Türkiye Şampiyonası’nda da takımı yalnız bırakan Emrah Bayraktar, 4 yaş grubunun antrenörünü de yanına alıp Almanya’ya 17-20 yaş grubu oyuncular arasından seçme yapmaya gitti.

CAMİA ŞAŞKIN

İLK seçme geçtiğimiz hafta sonu Dortmund’da yapıldı ve oyuncuların temsilciliğini almak için gelen menajerler yoğun ilgi gösterdi. Hatta bu konuda bazı yöneticilere şikâyet maillerinin ulaştığı da öğrenildi.

EN yakın örnek olarak 18 yaşındaki Emre Mor’un A Milli Takım formasını giymeye başladığı, yine 18 yaşında milli olan Çağlar Söyüncü’nün 19 yaşında Bundesliga’ya yükselen Freiburg’a transfer olduğu bu günlerde Beşiktaş’ın bu yaş grubu arasında gizli kalmış cevherler araması camia içinde de şaşkınlıkla karşılandı. Bayraktar, 4-5 Haziran’da bu kez Münih’te aynı yaş grubu arasından seçme yaparak yıldızlar arayacak.

Haberin Devamı