Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 'Bu kadroyla tarihe geçeriz'

'Bu kadroyla tarihe geçeriz'

Dünya Kupası'ndan dönüp kampa katılan Bruno Alves, yeni sezon öncesi ezeli rakiplerine gözdağı verdi:

'Bu kadroyla tarihe geçeriz'

PORTEKİZ formasıyla Dünya Kupası'nda yaşadıkları hayal kırıklığının ardından tatilini bitirip Topuk Yaylası kampına katılan Bruno Alves, ayağının tozuyla FB TV'nin sorularını yanıtladı. Gelecek sezon öncesi iddialı açıklamalar yapan deneyimli savunmacı, eski dostu Diego'dan da övgüyle bahsetti:

"F.BAHÇE her zaman zirvelere, galibiyetlere oynar. Bu yıl da aynı şekilde olacak bizim için. Tabii ki 4. yıldızın ayrı bir önemi var bizim için. Bu sene her sene olduğu gibi kariyerim için önemli, belki de bir adım daha da önemli; F.Bahçe'nin tarihine geçme şansımız var. Biz bu senenin sonunda şampiyon olmak için her şeyimizi ortaya koyacağız. Bu seneyi mutlulukla bitirebilmek için büyük mücadele göstereceğiz.

'FAVORİM MAVİ'

DIEGO harika yetenekleri olan bir oyuncu. Takımımıza çok önemli katkılar yapacak. Onun burada olması bizim takımımız için çok önemli. O büyük bir yetenek. Ben onunla daha önce oynama fırsatı da bulmuştum. Burada benim yanımda olacak olması, aynı takımda forma giyecek olmamız benim için de bir mutluluk kaynağı. Hedeflerimize birlikte ulaşma adına bize çok büyük yardımları olacağını düşünüyorum. Onun yeniden takım arkadaşım olması bana çok büyük bir keyif veriyor.

Haberin Devamı

YENİ formalarımızı gerçekten çok beğendim, harika buldum. Mükemmel taraftarımızı da arkamıza aldığımızda bu formalarımızla birlikte büyük başarılar elde edeceğimizi düşünüyorum. Sahaya çıktığınızda, üzerinize giydiğiniz formanın rakip takım üzerinde etkisi olduğuna inanıyorum. Bu bizim formamız için de geçerli. 3 forma arasında da en çok mavi renkli forma hoşuma gitti. Mavi renk, zaten genel olarak da sevdiğim bir renktir."