Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Aman fire verilmesin!

Aman fire verilmesin!

8’i as kadrodan olmak üzere milli takımlara 10 oyuncu gönderen Beşiktaş’ta teknik heyetin en büyük dileği bu oyuncuların sakatlanmadan geri dönmesi

Aman fire verilmesin!

MİLLİ aradan önce çıktığı 2 maçta 5 puan kaybeden Beşiktaş 8. hafta ile tekrar çıkışa geçmenin planlarını yaparken teknik heyetin en büyük endişesi milli takımlara giden oyuncuların sakatlık yaşaması. Şu an ana kadrodan Caner, Cenk, Oğuzhan, Pepe, Tosiç, Quaresma, Babel, Medel ile birlikte Mitroviç milli maçlar için ülkelerinin kamplarında. Genç Orkan Çınar da Ümit Milli Takım’da.

PEPE KORKUTTU!

G.BİRLİĞİ maçının hazırlıklarına 10 oyuncudan yoksun olarak başlayan siyah-beyazlılarda önceki gün Portekiz Milli Takımı’ndan gelen haberler yürekleri ağızlara getirmişti. Savunmadaki katkısının yanı sıra mental olarak da takımın en önemli silahlarından biri olan Pepe’nin idmanda sakatlanıp çalışmayı yarıda bıraktığı öğrenildi.

TECRÜBELİ futbolcunun durumunun ciddi olmadığının öğrenilmesi herkesi rahatlatırken Beşiktaş teknik heyetinin en büyük temennici başka ve daha ciddi sakatlıkların yaşanmaması.