Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Diyarbakır'da Skor'tif faaliyet

Diyarbakır'da Skor'tif faaliyet

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Fenerbahçe, deplasmanda Amed Sportif ile karşı karşıya geldi.

Diyarbakır'da Skor'tif faaliyet

ZİRAAT Türkiye Kupası çeyrek final eşleşmelerinin sonucu en çok merak edilen maçında F.Bahçe, 2. Lig ekiplerinden Amed’le deplasmanda 3-3 berabere kalıp rövanş için avantaj sağladı. As ve yedek oyuncuların karması şeklinde bir 11’ye sahaya çıkan sarı-lacivertliler, henüz 10. dakikada Ercan’ın şutunda topu Şehmus’un üzerine yumruklayan Fabiano’nun hatasıyla 1-0 geri düştü.

ŞENER’DEN ASİST VE HATA!

GOLÜN şokunu üzerinden çabuk atan Kanarya, Diego’nun çalımlarının ardından topu önünde bulan genç Ramazan’ın net vuruşuyla skora denge getirdi. Soldan baskıyı iyice arttıran Kanarya, devreye de Şener’in adrese teslim ortasında havada adeta asılı kalan Fernandao’nun kafasıyla önde girdi.

SKOR üstünlüğünü koruyacağını düşünüp, Fernandao ve Diego’yu kenara alan Pereira’nın hesaplarını şaşırtan ilk isim Şener’in kaptırdığı topta Fabiano’yu avlayan Ferdi oldu. 68’deki bu golden 2 dakika sonra da yine Şener’in kanadından bu kez Yusuf geldi. Onun sol çaprazdan kaleye yolladığı füze Amed Sportif Faaliyetler’i bir kez daha öne geçirse de son sözü 76’da Volkan Şen söyledi.

Haberin Devamı