Gazete Vatan Logo
İngiltere Amokachi'den Cenk Tosun'u üzecek yorum

Amokachi'den Cenk Tosun'u üzecek yorum

Beşiktaş ve Everton'ın kült kahramanı Nijeryalı Daniel Amokachi'den Cenk Tosun'u üzecek açıklamalar geldi.

Amokachi'den Cenk Tosun'u üzecek yorum

1994-1996 yılları arasında Everton formasını giyen yıldız futbolcu buradan 2 milyon euro'ya Beşiktaş'a transfer olmuştu. Siyah beyazlı ekipte 1999 sezonu sonuna kadar forma giymişti.

Hem Everton hem de Beşiktaş'ta çok sevilen ve iki takım taraftarlarının da kahramanı olan Daniel Amokachi tıpkı kendisi gibi hem Beşiktaş'ın hem de Everton'ın formasını giyen Cenk Tosun'u üzecek açıklamalar yaptı.

Nijeryalı eski futbolcu, Everton'da forma giyen golcü futbolcu Omura Niasse'nin kulüp tarihine geçebilecek muhteşem bir forvet olduğunu söyledi.

Daha önce sürekli başka takımlara kiralanan, U23 takımına gönderilmeye çalışılan Niasse uzun süre Everton'da forma şansı bulamamıştı. Cenk Tosun'un transferinin ardından Sandro'nun gönderilmesiyle birlikte yine yedek kalması beklenirken formayı alan ve son maçlarda attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken Oumar Niasse, Cenk Tosun'u yedek bırakmıştı.

Ronald Koeman'ın şans vermediği Niasse sonunda Allardyce'ın gözüne girmeyi başarken ona bir destek de Amokachi'den geldi. Nijeryalı yıldız Niasse'yi överken eski Akhisarlı futbolcunun tıpkı Harry Kane'de gördüğü gol atma arzusuna sahip olduğunu iddia etti.

Haberin Devamı

(Skorer)