Gazete Vatan Logo
Galatasaray Amrabat'a resti çektiler!

Amrabat'a resti çektiler!

Nordin Amrabat için Malaga Teknik Direktörü Javi Gracia'dan açıklama geldi

Amrabat'a resti çektiler!

Malaga Teknik Direktörü Javi Gracia, Galatasaray'dan kiralık olarak formalarını giyen Nordin Amrabat'ın son dönem performansını değerlendirdi.

Gracia, teknik direktör değişikliğinin ardından Faslı yıldızda bir düşüş olduğunu kabul ederken; "Her oyuncunun kendine özgü karakteristiği vardır. Bazı oyuncular, sezonun bir bölümünde iyi bir standarda ulaşırlar ve fark yaratırlar. Nordin, çalışmasının da etkisiyle diğerlerine bazı maçlarda yardım etti. Farklılık yarattı. Liderlik rolü ile de, takımın birçok puan kazanmasını sağladı. Şu anda ortaya yeteneğini koyan birçok oyuncu var ve bu yönetimin elini zorlaştırıyor. Bir oyuncunun 50 dakika oynaması bana değerini kanıtlaması için yeterli. Amrabat'ın sezonda iyi oynadığı zamanlar oldu" ifadelerini kullandı.

27 yaşındaki oyuncu, son dönemde fazla şans bulamadığı gerekçesiyle geçen günlerde hocasına isyan etmişti. Bu sezon La Liga'da 21 maçta oynayan Amrabat, son 5 maçta yedek kulübesinde kalmıştı.

MENAJERİ 'KALACAK' ALBAYRAK 'GELECEK' DİYOR

Oyuncunun menajeri geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Amrabat'ın İspanya'da yoluna devam etmek istediğini söylemiş ve Sevilla'nın talebi ile ilgili, "Şu anda Malagada'yız ve Amrabat, İspanya'da devam etmek istiyor. Malaga çok özel bir şehir. Sevilla iyi bir takım, Malaga da öyle." şeklinde yorum yapmıştı.

Haberin Devamı

Galatasaray başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak ise Amrabat ile ilgili, "Galatasaray'a dönecek. Galatasaray'ın futbolcusudur. Şu anda mevcut futbolcularda bana 'Keşke Amrabat'ı göndermeseydik' diye defalarca söylediler. İnşallah sezon sonunda gelecek." diyerek geri dönüşün ışığını yakmıştı.