Gazete Vatan Logo
Basketbol Derbinin Efes'i Granger

Derbinin Efes'i Granger

Spor Toto Basketbol Ligi ikinci hafta maçında Galatasaray Odeabank ile Anadolu Efes karşı karşıya geldi.

Derbinin Efes'i Granger

Son çeyrekte rakibini sadece 7 sayıda tutan lacivert-beyazlılarda 40 dakika sahada kalan Jason Granger 22 sayıyla oynayarak galibiyete damga vurdu

SPOR Toto Erkekler Basketbol Ligi 2. hafta kapanış maçında Anadolu Efes, G.Saray Odeabank’ı 71-60 mağlup etti. Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanan mücadelede mide rahatsızlığı yaşayan Birkan ve Heurtel’den yoksun çıkan lacivert-beyazlılarda Granger 22 (hiç çıkmadan 40 dakika oynadı), Brown 15 ile Dunston 15 (11 ribaunt) sayıyla mücadele ederken Aslan’da ise Micov 14, Lasme 12, Green 10 sayı üretti.
KARŞILAŞMAYA iyi başlayan taraf olan sarı-kırmızılar 8-6’yı buldu ve daha sonra Lasme’nin pota altından bulduğu sayılarla ilk çeyreği 19-18 üstün geçti. 2. periyotla beraber Granger aldı sazı eline.
SAVUNMANIN GÜCÜ
OYUNUN hemen başında 34-25’i bulan Efes’in 26 yaşındaki yıldızının da skorer oyunuyla devre 38-33 tamamlandı.
SOYUNMA odası dönüşünde de Uruguaylı guard kaldığı yerden devam etti. Granger’ın bulduğu 5 sayıyla son bölüme de 56-53 lacivert-beyazlıların üstünlüğüyle girildi. Son çeyrekte de G.Saray’ı sadece 7 sayıda tutmayı başaran konuk ekip müsabakadan da 71-60 galip ayrılmayı bildi.

Haberin Devamı